Tuga u Zenici: Majku troje dece zabolela kičma, stavila flaster protiv bolova, i umrla

Oni se mogu nabaviti preko interneta, pa se i Srbi neretko odlučuju na ovaj potez kako bi umanjili bol

  • 2

Majka troje dece iz Zenice preminula je prošlog vikenda nakon što je na telo zalepila četiri flastera za ublažavanje bolova. Pošto nije bilo informacija koje bi upućivale na neku tešku bolest ili tragova samoubistva, obavljen je uviđaj i naložena obdukcija.

Stavila je beli luk na flaster i zalepila ga na kožu! Rešila je problem koji ju je mučio godinama

Ceo život pogrešno stavljate flaster! Uz pomoć ovog trika više vam neće spadati (VIDEO)

Prema informacijama do kojih je došao portal Zenicablog, sudski veštak koji je obavio obdukciju potvrdio je informacije sa uviđaja - da je nesrećna žena preminula usled nepropisne upotrebe flastera protiv bolova, koje joj je izvan BiH kupio član porodice, saznaje portal Zenicablog.

- Osoba je imala problema s kičmom, pa se odlučila na upotrebu flastera koji se nude na društvenim mrežama, u prodajnim lancima, nažalost, i na pijacama. Oni koji se prodaju u apotekama, uglavnom se dobijaju na recept i imaju u svakom slučaju uputstvo na našem jeziku. Sigurno je da ovi, koje je koristila, nisu korišćeni na propisani način jer su na telu umrle pronađena četiri flastera, čime je ona preko njih i kože u telo unela višestruko veću količinu supstanci za ublažavanje bolova, za koju je smatrala da će joj pomoći, a formalno "predoziranje" dovelo je do smrti. Zato je nužno da se bilo kakvi lekovi, ali i sredstva za ublažavanje bolova, ma koliko izgledali beznačajni i neopasni, koriste isključivo uz doktorski recept ili savet, odnosno uz čitanje i najvažnije pridržavanje uputstava - kazao je sagovornik iz istrage.

Superanalize krvi treba da potvrde nalaze obdukcije.

Novinari su proverili dostupnost flastera protiv bolova na oglasnicima BiH i pronašli ih nekoliko, svi su bili kineske proizvodnje, u pakovanju se nalazi do 8 flastera, a cena im ne prelazi 6 KM.

Ovaj prozvod se može nabaviti preko interneta, pa se i Srbi neretko odlučuju na ovaj potez kako bi umanjili bol.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Antifa

    17. decembar 2017 | 15:47

    Tuga i zalost, sta rec, jer nepostoje rijeci za ova vremena jer narod dosta gladuje i nema pare za lijekove koji se placaju i previse. Jadna djeca, u ranoj mladosti ostadose bez majke, a koliko je tek ovakvih slucajeva. Lepa Yuga gde je covek ziveo dostojno od svog rada.

  • Kosovka

    18. decembar 2017 | 12:39

    Bozeee ..cudna stvar.Koristika sam ..uhvatili me .strasan bol u kicmi i trajao trajao flaster sam dobila na prezentacij

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA