≫ 

U toku je racija u CRNOGORSKOM PENTAGONU: Uhapšeno 7 ljudi iznad Škaljara, zaplenjena tona droge, pretresaju domove poznatog klana

Reč je o nastavku akcije "Boka" u Kotoru, koja je izvedena u stambenom kompleksu iznad Škaljara

  • 2

Crnogorska policija uhapsila je jutros sedam osoba i zaplenila 982 kilograma marihuane, 1,7 kilograma heroina i tri kilograma smese za uvećanje mase droge, javile su podgoričke Vijesti.

Rat škaljarskog i kavačkog klana odneo je 24 života: Sinoć je metak dobio telohranitelj prve žrtve, od koje je sve počelo u Beogradu (FOTO) (VIDEO)

AKCIJA BOKA

Reč je o nastavku akcije "Boka" u Kotoru, koja je izvedena u stambenom kompleksu iznad Škaljara.

On je poznat i pod nazivom Pentagon u kome živi više osoba koje prpadaju kriminalnom tzv. "škaljarskom klanu". Akcija je, inače, u toku.

Pretresen je stan Igora Dedovića, njegove majke Vojke, njegovog tasta Gracije Petrovića, zatim stan Dalibora Tomovića zvanog "Daba" i stan Aleksandre Đurić, žene pokojnog Dalibora Đurića, kako prenose Vijesti.

I tokom vikenda podgorička policija kontrolisala je bezbednosno interesantne osobe i objekte u kojima oni borave, pa je tako pretresla stan i druge prostorije koje koristi Dragan Ilić (35), naglašava ovaj crnogorski medij.

Tokom pretresa pronađena je veća količina municije različitog kalibra, okviri od pojedinog oružja i određena količina eksploziva.

Foto: e-stock.us/Petar Jovanović

AKCIJA TRIK

Crnogorska policija jutros je imala pune ruke posla. U akciji kodnog imena "Trik" presečen je lanac ulične prodaje droge u Podgorici.

U Glavnom gradu uhapšeno je pet osoba, a krivične prijave su podnete protiv još dve osobe koje se od ranije nalaze u zatvoru zbog istog dela.

Krivične prijave podnete su protiv Ndue Pepaj, Đerđa Junčaja, Violete Junčaj, Vaselja Junčaja, Leon Gojčaja, Đon Junčaja i Semir Akšabanovića, a zaplenjeno je 982 kilograma marihuane, 1,7 kilograma heroina i tri kilograma smese za uvećanje mase droge.

U Podgorici su takođe u okviru druge akcije zbog nelegalnog posedovanja oružja uhapšene dve osobe.

Foto: Profimedia/Barcroft Media

Automatsku pušku sa dva puna okvira, podgorička policija je na osnovu operatinvnog saznanja našla zakopanu na Koniku. Ona je prosleđena Forenzičkom centru radi veštačenja, kako bi se utvrdilo da li je korišćena prilikom neke egzekucije, rekao je sagovornik "Vijesti".

Takođe postupajući po operativnim saznanjima, podgorička policija je jutros pretresla stan i druge prostorije koje koristi Slavko Živković. Tom Prilikom pronađena su dva pištolja, 193 komada municije različitog kalibra, sporogoreći štapin i 12 klasova eksploziva.

Živković je uhapšen i biće priveden nadležnom tužiocu.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug/Vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kale

    18. decembar 2017 | 16:32

    Sve sami siptari...zavladace vam iz senke!!! Ako vec ne cine to!

  • Petar ns 66

    18. decembar 2017 | 19:26

    To to, čisti crnogorci, hahahaha!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA