Banjalučanka napala dete u igraonici: Reagovala policija, kamere sve zabeležile (VIDEO)

Banjalučka policija identifikovala je ženu koja je napala devojčicu (3) u banjalučkoj igraonici

  • 27

Ženi koja je pre nekoliko dana u jednoj banjalučkoj igraonici "napala" tuđe dete, uručen je prekršajni nalog.

Užas u Banja Luci: Kablom davio radnicu jer taksi nije stigao na vreme

Prema zakonu, ukoliko se u roku od 7 dana plati kazna ona se automatski umanjuje za 50 odsto.

Podsećanja radi, roditelji napadnute devojčice su javno objavili snimak nadzornih kamera iz igraonice, a reagovala je i policija.

Banjalučka policija identifikovala je ženu koja je napala devojčicu (3) u banjalučkoj igraonici.

Iz PU Banjaluka je potvrđeno da su primili prijavu o ovom događaju, te da je identifikovana 36-godišnja Banjalučanka M. Č. koja je počinila prekršaj.

Policijskoj upravi Banjaluka se, kako je navedeno, 16. decembra 2017. godine u 13 sati obratila žena koja je prijavila da je njenu maloletnu ćerku fizički napala nepoznata ženska osoba.

Foto: Printskrin/Youtube

- Izlaskom na mesta događaja policijski službenici su utvrdili da je nepoznata ženska osoba, nakon što je videla međusobno naguravanje između dece, ušla u prostor za igru i devojčicu koja se gurala sa njenim detetom, uhvatila za ruku i odgurnula je. Dete je nakon toga palo u ograđeni prostor za igru "trampolinu" - pojasnili su u PU Banjaluka.

Oni su istakli i da je danas osumnjičena Banjalučanka M. Č. došla u njihove službene prostorije, te joj je izdat prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru.

Na snimku se vidi kako se dvoje dece svađaju, a zatim dolazi vaspitačica i prekida svađu. Zatim majka jednog deteta koje je učestvovalo u svađi prilazi drugom detetu, viče na njega, hvata ga za ruku, trese ga, a potom i udara, tako da dete pada i počinje plakati.

Neki od očevidaca ovog događaja tvrde da se ona ni tu nije zaustavila, te se neprimerenim rečnikom obratila još nekim prisutnima, a zatim uzela svoje stvari i užurbanim korakom izašla iz objekta.

Nakon što su slučaj prijavili policiji, roditelji napadnutog deteta snimke iz igraonice ustupili su novinarima.

Pogledajte kako je izgledao ovaj incident: 

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravda

    20. decembar 2017 | 18:05

    Ispravno je postupila. Lepo se vidi da je devojčica prva napala njeno dete. A to sto je povukla za ruku, sigurno joj nije naneta šteta, u meri u kojoj je naneta njenom detetu. Bravo za mamu,i treba da brani svoje dete, ma koliko godina ono imalo, od ovih razmaženih derišta, koja agresiju pokazuju od kad prohodaju. Umesto što je kaznjavate, bolje bi bilo da joj cestitate, a kažnjavanju treba da se podvrgne mama nasilne devojčice.

  • Bili

    20. decembar 2017 | 17:58

    Ova mala je udarala njeno dete i nije mu dalo da udje, nije njena igraonica pa da ne da drugom detetu. Zena je unpravu. Ima nevaspitane dece.

  • Mrmot

    20. decembar 2017 | 18:53

    Pa ima 3 godine, o cemu pricate! Svasta!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA