Bizarna nesreća u Sarajevu: Pukao joj radijator i napravio JEZIVE opekotine

Povređena 81-godišnjakinja je vozilom Hitne pomoći prevezena na Kliniku urgentne medicine Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu gde je zadržana na lečenju

  • 2

Žena (81) zadobila je teže opekotine nakon što je u njenom stanu u sarajevskom naselju Otoka jutros došlo do pucanja radijatora centralnog grejanja.

OPASNO PO ZDRAVLJE: Evo zbog čega NIKAKO ne smete da sušite veš u kući

Uzroci pucanja radijatora u stanu na prvom spratu stambene zgrade u ulici Bosanska još nisu poznati. Radijator je navodno pukao jutros oko 6.40.

Povređena 81-godišnjakinja je vozilom Hitne pomoći prevezena na Kliniku urgentne medicine Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu gde je zadržana na lečenju.

- Žena je zadobila opekotine od vrele vode koja je iscurila iz radijatora – naveli su iz MUP Kantona Sarajevo za Klix.ba.

Na mestu incidenta jutros su bili pripadnici PU Novi Grad i preduzeća Toplane te sarajevski vatrogasci.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majdanpekovac

    23. decembar 2017 | 10:00

    Da je moj radijator puko mi bi se ovde zaledili,mora ga pokrijem cebetom da nas ne hladi, a traze pare za grejanje

  • VOTA

    23. decembar 2017 | 10:18

    Voda iz centralnog grejanja dok dodje od toplane do radijatora ima gubitaka toplote I ne moze da bude vrala.Pritisak u mrazi nije takav da izazove pucanje radijatora ono sto moze da se dogodi je da ljudi kupe el. uljani radijator ali zbog visoke cene ulja u njega sipaju vodu, koja isparava stvara pritisak I moze da pukne zato se ugradjuje ozracna slavina najbolje automatski ozracnik koji fabricki nije predvidjen jer nije namenjen za vodu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA