• 9

Ena je teško bolesna, i praznike će provesti u bolnici: Ona je najhrabrija devojka na Balkanu i ima MNOGO važnu poruku za sve! (FOTO)

Ena je do sada prošla pet hirurških otvaranja glave, tri sepse, godinu i po je bila u invalidskim kolicima, dobila je dijabetes, operisala nogu...

  • 9

Ena Šarac (22), je hrabra devojka iz Osijeka koja se već 15 godina bori s tumorom na mozgu, a nedavno joj je otkriven i tumor na kičmi, sada je saznala za novu dijagnozu, da ima leukemiju, odnosno akutnu mijeloičnu displaziju. Nekoliko dana nakon nove teške dijagnoze, Ena se oglasila na Fejsbuku.

Bosanac (19) otišao na privremeni rad u Hrvatsku, a onda su ga pronašli mrtvog u sobi! (FOTO)

- Oooooo pa gde se ljudofi moji. Malo mi nadopunili krvcu pa mogu i mobilni da držim u rukama. Vidim da ste u frci zbog mojih dijagnoza, ali znate mene, pa moram ja držati sve u stanju pripravnosti.

- Ma nema brige, idem dalje svojim dobro ugaženim putem. Svaki Božić kao neki film "Sam u kući", a kod mene nikako da bude na programu ništa osim Božić u bolnici 98765457854. deo. Poljubac svima od šašavice i ogromno hvala - piše Ena.

Podsetimo, Ena je do sada prošla pet hirurških otvaranja glave, tri sepse, godinu i po je bila u invalidskim kolicima, dobila je dijabetes, operisala nogu, ali se i dalje svakodnevno s veseljem i radošću javljala prijateljima na Fejsbuku i bodrila ih u njihovim puno manjim problemima.

No, u poslednjih mesec i po dana Eni se stanje pogoršalo i završila je u bolnici u Zagrebu na Intenzivnoj nezi. Iz krvi su joj nestajali trombociti i majka kaže da je slučajno zakasnila samo par sati sa dolaskom u bolnicu, verovatno bi izgubili Enu jer bi iskrvarila. Telo joj je bilo puno ogromnih plavih hematoma, primala je krv i infuziju.

Daljinac

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Komentari

  • Diksi

    Sve najbolje hrabra Devojko! Pokazala si svima nama kako je y paklu,Zelim ti da pobedis zlo koje te muci I u novoj g.Izadjes zdrava uz pomoc svoju i boziju.

  • Wien

    Zelim ti cudo Bozije za Bozic..da ozdravis...

  • sony

    napred ljepotice mozes ti to jaka si

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima