Dobrodošli u hrvatsku republiku Herceg Bosnu: Na graničnom prelazu Hrvatske i BiH osvanuo plakat provokativnog sadržaja (FOTO)

Autor plakata i ovih poruka za sada je nepoznat

  • 54

U blizini graničnog prelaza između Hrvatske i Bosne i Hercegovine postavljen je plakat na kojem se nalaze poruke sa obe strane, a jedna je "Dobrodošli u hrvatsku republiku Herceg Bosnu".

Na Trgu bana Jelačića osvanuo plakat sa likom ratnog zločinca Slobodana Praljka

Sa druge strane plakata, postavljenog blizu graničnog prelaza Kamensko, stoji natpis velikim slovima "Da je sloboda i demokratija bila bi Herceg Bosna, a ne Federacija", piše portal "tomislavsiti", prenosi "Indeks.hr".

Autor plakata i ovih poruka za sada je nepoznat, a plakat je postavljen u subotu u popodnevnim satima u blizini benzinske pumpe.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Antifa

    24. decembar 2017 | 21:49

    To su ustase stavile i to vazi za njih, nikad im nece uspjet da para drzavu u Bosni naprave. Smrt fasistima i fasizmu, sloboda narodu. Drage ustase to objesite macku o rep i pozdravite hitlera i duceta u vjecnim lovistima. O manitu.

  • Wien

    25. decembar 2017 | 08:38

    Ma najbolje svako sebi pa kao komsije na kafu rakiju na mezence....jer da smo mogli i htjeli zajedno ne bi Jugu razvaljivali...kao u Jugi nismo mogli ali eto u Bosni bi kao morali i trebali....ma ajde...

  • Ateista

    24. decembar 2017 | 21:46

    Eto lepa čestitka za Božić nema šta!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA