Britanski Daily Mail brutalno ismejao Hrvate: Oni nemaju pojma da se parkiraju, svi ulaze nakrivo, tako to ovde rade (VIDEO)

I dok mnogi upoređuju hrvatsko parkiranje s parkiranjem u svojim zemljama te neki navode i kako iz vazduha ovako verovatno izgleda većina parkirališta, javili su se i brojni Hrvati svojim reakcijama

  • 4

Britanski Daily Mail objavio je snimak jednog parkirališta u Hrvatskoj na kojem se ljudi parkiraju kako žele i gde niko ne poštuje iscrtane linije parking mesta. Zbog toga je britanski list žestoko ismejao Hrvate kako nemaju pojma da se parkiraju.

Snimatelj, s engleskog govornog područja, očaran je time kako su svi automobili na parkiralištu nakrivljeni te se ruga kako na to niko uopšte ne pazi.

- Primetili smo ovde da Hrvati ne znaju baš da se parkiraju. Gledajte ovo! Svi automobili su nakrivljeni, ulaze nakrivljeno. Tako to rade ovde u Hrvatskoj. Da vidimo koliko bodova će zaraditi ovaj vozač - govori narator ismevajući vozače koji parkiraju.

Jedino mesto u Hrvatskoj gde Srbi, katolici i muslimani žive u slozi: Slave dva Božića uz Tompsona i Baju Malog Knindžu i ne zaključavaju kuće!

Snimak je izazvao različite reakcije. I dok mnogi upoređuju hrvatsko parkiranje s parkiranjem u svojim zemljama te neki navode i kako iz vazduha ovako verovatno izgleda većina parkirališta, javili su se i brojni Hrvati svojim reakcijama.

Neki su tako nastavili s ruganjem dok su drugi raznim argumentima spremno stali u odbranu.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    4. januar 2018 | 09:22

    Nek malo nadleti Bosnu da vidi sta je zona sumraka sto se tice parkiranja?! Parkirati automobil ispred ulaza u zgradu pa se zbog tog i svadjati sa stanarima jer od njega u ulaz se ulazi porebarke,a kolica prenose u rukama,moze samo Bosanac,i to ona kruta klasika iz viceva o bosancu i crnogorcu???

  • Oko

    4. januar 2018 | 09:36

    To je nama bitno da mi nadjemo nesto sto se tice protiv hrvata pa i ako nam se deca i dalje biju po ulicama

  • Svašta

    4. januar 2018 | 09:03

    Ovi se britanci stvarno prave englezi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA