Pula oblepljena plakatima Bore Drljače: Domom hrvatskih branitelja oriće se njegovi hitovi, i to za doček Srpske Nove godine!

Doček za 10.000 Srba organizovalo je Udruženje Srba iz Istre

  • 20

Ko god da kaže da na relaciji Hrvatska-Srbija postoje povremene netrpeljivosti, nije u pravu, jer kako drugačije objasniti to što će izvođač narodne muzike Bora Drljača za Srpsku Novu godinu nastupiti u Domu hrvatskih branitelja u Puli.

Jaši, mali, jaši! Bora Drljača u 77. godini zajahao irvasa i - preživeo! (FOTO)

Doček za 10.000 Srba organizovalo je Udruženje Srba iz Istre, a čitavo zadovoljstvo koje uključuje muzički performans uz pratnju orkestra i svečanu večeru, koštaće 240 kuna, odnosno skoro 4.000 dinara.

Hrvatska javnost je pokazala svoj stav uoči novogodišnje noći, kada su na ulicama Zagreba zasvirali trubači iz Guče, tako da ostaje da se vidi kako će odreagovati kada vide plakat koji promoviše Borin doček pravoslavne Nove godine.

- Pa ja sam više nastupao u Hrvatskoj nego u Srbiji. Istra je to, to je država u državi. Tamo sam pevao na bezbroj zborova i vašara i uvek vlada veliko interesovanje! Tako je i sada. Nema mesta za svađe i ratovanje, samo za ljubav i veselje - zaključio je Drljača.

Šta vi mislite o ovoj ponudi, napišite nam u komentarima.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roki

    4. januar 2018 | 19:56

    Šta ima još neko da slavi srpsku Novu godinu pa vi se šalite?

  • Hahaha

    4. januar 2018 | 20:00

    Jedno Kosovo sa 95% albanaca ne može da se otcepi i jedna Katalonja ne može da se otcepi a vi bi cepali Istru sa 9% italijana i 3% slovenaca i 1,3% srba po popisu iz 2010g?

  • Srbija

    4. januar 2018 | 19:58

    Istra Republika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA