≫ 

Ćerka poznatog biznismena se udaje za razuzdanog sina bivšeg premijera: U Bosni se priča da je to svadba decenije i da je ovo kum (FOTO)

Prema rečima prijatelja Adnana Brankovića i Amne Džambić, na njoj će biti više od 250 zvanica

  • 10

Informacija o svadbi Adnana Brankovića, sina bivšeg premijera Vlade BiH Nedžada Brankovića, i Amne Džambić, ćerke Senada Džambića, vlasnika trgovačkog lanca “Bingo”, postala je prava senzacija u Bosni i Hercegovini.

Na ovakvoj svadbi nikad niste bili: Mlada zgrabila mikrofon, pa se bacila NA KOLENA i POKIDALA NARODNJAK (VIDEO)

Svadba decenije, kako su je neki mediji nazvali, zakazana je za 29. august u hotelu “Evropa”, a prema rečima prijatelja Adnana Brankovića i Amne Džambić, na njoj će biti više od 250 zvanica.

Ali, izgleda da ovo nije jedina vest koja je vezana za porodicu Džambić, piše coolstyle.ba.

Prema rečima prijatelja porodice vlasnika “Binga”, Senad će udati i drugu ćerku ove godine i to tri meseca ranije.

Naime, Adna Džambić staće pred matičara takođe u Sarajevu i to u 5. maja. Njen izabranik je Kenan Kapidžić, sin poznate sarajevske notarke Nedžade Kapidžić i advokata Emira Kapidžića.

Foto: Instagram

I za ovo venčanje priprema se velika fešta na kojoj bi trebala da peva i jedna od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu.

U društvu sestara Džambić, i njihovih jačih polovina, veoma često je i Mirza Imamović, sin poznatog biznismena Nihada Imamovića, koji se zabavlja sa Naidom Kapidžić, sestrom Kenana Kapidžića.

Ovi mladi parovi su nerazdvojni već duže vreme i na društvene mreže postavljaju zajedničke fotografije sa letovanja i zimovanja.

Budući mladoženja

Adnan Branković, sin je bivšeg premijera Nedžada Brankovića. On je izbačen sa fakulteta Webster u Beču 2010. godine zbog navodnog incidenta.

Mediji su dosta pisali o tome da njegov otac navodno koristi svoju moć kako bi prikrivao razuzdan život svog sina. Školska godina na ovom univerzitetu košta oko 15 hiljada američkih dolara, a nastavak školovanja Brankovića mlađeg bio je nešto jeftiniji.

Adnan se prebacio na Sarajevo School of Science and Technology Ejupa Ganića, a cena jednogodišnjeg školovanja na Ganičevom Univerzitetu je oko 5 hiljada evra.

Godine 2011. radio je kao predsednik Centra za Obrazovanje i Demokratiju koji je punopravni član Evropskog pokreta Bosne i Hercegovine. Adnan je potom upisao master studije IMB (International Full Time Master Programme in Business Administration) u Ljubljani, piše krupljani.ba.

Buduća mlada

Amnu Džambić je predstavnica marketing službe kompanije Bingo, čije je vlasnik upravo njen otac. Nakon završenih studija u Sarajevu i postdiplomskih studija u Ljubljani, počinje da radi u kompaniji "Bingo". Za zenski.ba je jednom prilikom rekla da se ne plaši promena i učenja i da rado prihvata savete od starijih i iskusnijih.

Ističe da joj je porodica veoma bitna i da najbolje savete dobija upravo od njih ali i od svog momka. Kaže da je oduvek želela da živi u Parizu, prenosi zenski.ba.

Kako se razvila ljubav

Adnan i Amna upoznali su se u Ljubljani, gde su zajedno studirali, i od tada traje njihova ljubavna veza.

Potvrda za to su i objavljenje zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Oni su nedavno bili i na zimovanju u Austriji, gde je sa budućim mladencima bio i Mirza Imamović, sin poznatog biznismena Nihada Imamovića.

Najverovatnije će, upravo Mirza, biti kum na svadbi, o kojoj poslednjih dana pišu brojni mediji, piše Coolstyle.ba.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Обреновић

    26. januar 2018 | 14:23

    Срећно Бранковићу брате Србине

  • Istina

    26. januar 2018 | 12:58

    Mladoženja ima pravo Srpsko prezime a na svadbi će pevati Ceca. Krv nije voda, vuku koreni nazad.

  • gruzanin

    26. januar 2018 | 13:40

    Srecno mladencima! i da pozovu i pradedu Branka, po kome nose lepo Srpsko prezime!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA