≫ 

Drugarice otkrile jezivu istinu: Otac se psihički, fizički i seksualno iživljavao nad svojom ćerkom

Iz policije su saopštili da je devojčica bila kod ginekologa, da pri tom nisu otkrivene vidljive povrede, posle čega je od maloletne učenice uzet bris radi veštačenja

  • 2

Otac maloletne devojčice iz Tetova, na severozapadu Makedonije, čije inicijale policija nije saopštila, navodno se psihički, fizički i seksualno se iživljavao nad svojom ćerkom (14), a jezivu istinu su otkrile njene dve drugarice, koje su torturu oca nad ćerkom ispričale direktoru osnovne škole u Tetovu gde pohađaju nastavu.

Jeziva ispovest devojčice koju je brat Jova silovao: Prvo bi me prebio, pa bi legao preko mene, i tako šest godina. Isto je radio i mojoj sestri

Kada je to čuo, direktor je juče bez razmišljanja otišao u policiju i prijavio da su mu dve učenice osmog razreda rekle da je njihovu 14-godišnju drugaricu otac psihički, fizički i seksualno maltretirao.

Pre nego što je ovaj monstruozni slučaj prijavio MUP, direktor je razgovarao sa devojčicom, a ona mu je sve to i potvrdila. Iz policije su saopštili da je devojčici urađen ginekološki pregled i da pri tom nisu otkrivene vidljive povrede, nakon čega je od maloletne učenice uzet bris radi veštačenja.

Foto: Pixabay

Njen otac je priveden u policijsku stanicu u Tetovu, a MUP preduzima mere na raščišćavanju ovom slučaja.

I na istoku Makedonije dogodio se užas kada je maturant iz Prilepa silovao 12-godišnje dete.

Policija je saopštila da je neimenovani mladić (18) iz Prilepa, 21. januara oko 20.30 časova u blizini prilepskog sela Prised "izvršio polni napad nad 12-godišnjim detetom". Iz MUP nisu saopštili da li se radi o devojčici ili dečaku, a siledžija je "zaradio" krivičnu prijavu za polni napad na dete koje nije napunilo 14 godina.

Foto: Pixabay

Još jedan slučaj na istoku Makedonije, u Radovišu, zgrozio je žitelje tog gradića. Ž. I. (88) iz sela Voislavci zaradio je krivičnu prijavu zbog po9kušaja  silovanja.

Napaljeni starac je, kako su saopštili iz policije, oko 8 sati ujutro u blizini seoske prodavnice u Voislavcima presreo i pokušao da siluje svoju komšinicu, ali u tome, srećom, nije uspeo.

Daljinac

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA