Podnete prekršajne prijave protiv najbrutalnijih devojčica u Hrvatskoj

Hrvatsku javnost šokirao je video snimak na kojem se dve devojčice brutalno tuku, dok ih oko 150 okupljenih učenika posmatra i navija

  • 5

Splitska policija podnela je danas popodne Prekršajnom sudu optužni predlog protiv dve maloletnice, 16 i 17 godina, koje su se potukle pred grupom maloletnika, koja je navijala i snimala tuču.

Pojavio se novi video brutalne tuče učenica iz Splita: Devojčice se valjaju po asfaltu, mučki udaraju jedna drugu, dok masa urla i navija (SNIMAK IZ VAZDUHA)

Kako je preneo portal Index.hr, policija je dovršila kriminalističko ispitivanje dve devojčice protiv kojih će biti podnet optužni predlog Prekršajnom sudu zbog kršenja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

O prekršaju će biti poslato i pisano obaveštenje Centru za socijalni rad, a policija će nastaviti istragu kako bi utvrdila na kojim se mestima događaju učeničke tuče i ko sve u njima učestvuje.

Hrvatsku javnost šokirao je video snimak na kojem se dve devojčice brutalno tuku, dok ih oko 150 okupljenih učenika posmatra i navija. Takvih snimaka je sve više u poslednje vreme, a za ovaj na kojem se tuku dve devojčice, hrvatski mediji navode da je najverovatnije reč o dogovorenoj tuči.

Učenice se brutalno udaraju, a podivljala masa navija: Organizuju se masovne tuče tinejdžera, ne zna se koji je snimak iz Splita užasniji (VIDEO)

Pogledajte brutalnost ove tuče devojčica:

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sudija dred

    31. januar 2018 | 00:28

    Mene zanima kako je prošao sivi auto na kome se popelo njih trideset.

  • Nira

    31. januar 2018 | 04:13

    Njih poslati na društveno korisni rad recimo pošumljavanje izgorenog djela Splitskog područja a roditelje kazniti novčano.

  • Boki

    31. januar 2018 | 03:39

    Mene bi bilo blam da se ovako ponasam da sam zensko. One misle sad su u centru paznje a ne vide da im se svi smeju i podsmevaju im se. Klosarke obicne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA