Profil mladića koji je u kolima 88 puta izbo Kristinu! Egoista i razmaženko vozio očev "mercedes", dnevno trošio na stotine evra (VIDEO)

Analiza ličnosti Davida Komšića potvrđuje tezu da je prilikom užasnog zločina bio prilično svestan

  • 13

Dugo Hrvatska nije s toliko pažnjom čekala početak nekog suđenja kao kada je na red došao David Komšić (20).

Sin imućnog ugostitelja i hotelijera ubio je 22. februara 2017. godine dugogodišnju devojku Kristinu Krupljan s 88 uboda nožem zbog čega je od početka februara na optuženičkoj klupi.

Dok tužilac i dalje traži način kako da dokaže motiv, a branilac se poziva na neuračunljivost, mediji se bave Davidovim životom koji je bio sve samo ne uzorni.

Vozio besni očev "mercedes", trošio stotine evra dnevno i tukao devojku

Najmlađi sin porodice koja se iz Kiseljaka 2008. doselila u Zagreb voleo je provod, bahaćenje i ljubomorisanje oko svega. Devojku Kristinu upoznao je u 8. razredu kad su seli u istu klupu u školi.

Otpočeli su vezu u kraju u kojem, kako pišu mediji, svako drugo dete puši travu.

Vozio je očev novi model "mercedesa", jurio Zagrebom bez kočenja te nije čudno što je pre 2 godine na pešačkom prelazu usmrtio oca osmoro dece!

Josip K. (72) prelazio je ulicu na crveno svetlo na pešačkom prelazu te David nije uspeo da zakoči na vreme. Zbog toga je u zatvoru zapravo zbog dva krivična dela.

David je važio za momka koji dnevno troši po nekoliko stotina očevih evra, zatim koji je egoista i razmaženko i koji pesnicama i deljenjem šamara rešava sve probleme.

Učenik Vojne gimnazije koji je iskasapio devojku doživeo nervni slom: Mladić na neuropsihijatriji, hoće da se ubije

Često je viđan u provodu prijatelja kojima je plaćao pića i pokazivao im kako izgleda voditi lagan i jednostavan život.

Printskin: Youtube/Index.hr Portal, Instagram/david___komsic

S Kristinom je imao turbulentnu vezu koja se često prekidala kada bi ona bežala od njega. Najčešće zbog pretrpljenog stresa, uvrede ili šamara.

Na sudu "cvećka"

David je od početka suđenja zauzeo stav "cvećke", momka koji je imao nevernu i ljubomornu devojku.

Završna reč monstruma koji je oteo i ubio bivšu devojku Gordanu: Kajem se i saučestvujem u vašem bolu

- Kad sam se zaljubio u Kristinu to mi je bilo najvažnije. Bila mi je sve, nije mi bilo ništa lepše nego kad me zagrli. Bila je ljubomorna, smetalo joj je kad sam išao s društvom. Prijavljivala me zato lažno policiji 3-4 puta. Prijavila je i moje prijatelje pa smo ostali 48 sati u pritvoru. Sve sam joj opraštao, iako su mi i roditelji i svi govorili da je se klonim. Nisam mogao bez nje, čim bi me nazvala, trčao bih k njoj. Prvi put je bila trudna, ali je imala pobačaj. Hteli smo da imamo dete - rekao je Komšić, prenosi Jutarnji.hr.

Optuženi je dodao da je 3 dana pre ubistva od Kristine saznao da je trudna s drugim čovekom. Navodno mu je rekla da je to samo avantura.

- Rekla mi je da će abortirati i da će i dalje biti sve po starom. Ja sam joj oprostio. Te smo večeri njenim autom išli na večeru. Kad smo se vraćali, video sam mobilni u autu i da ima dve SIM kartice. Na mobilnom sam video na drugoj kartici par rečenica i slike luksuzne kuće od tog čoveka s kojim je bila trudna. Pisala mu je da je 2 nedelje trudna s njim i da je srećna što će dobiti dete. Napisala mu je ‘ljubavi’. On joj je ponudio da odu u Opatiju na odmor. Bila je u isto vreme i sa mnom i s njim. To me je uništilo, ali nisam ništa govorio i ništa pitao. Video sam nož u autu, sve mi je došlo u glavu, cela situacija. Bila mi je sve na svetu. Kad se parkirala ispred zgrade, ubio sam je i nazvao oca - ispričao je u ovom trenutku najomraženiji muškarac u Hrvatskoj.

Početak suđenja obeležila su svedočenja Kristinine majke Vesne Krupljan, kao i Davidovih roditelja Ive i Olivere Komšić.

Tužitelj Natalija Slavica uverena je da će dokazati motiv. Komšićev branilac Veljko Miljević ne osporava činjenice iz optužnice, ali tvrdi da David nije iz osvete i s namerom ubio Kristinu, već će nastojati da dokaže da nije bio uračunljiv ili da je u najmanju ruku to učinio u snažnom afektu u koji je bio doveden ponašanjem žrtve.

"Emotivno nestabilan, egocentričan, agresivan, socijalno nepoželjan monstrum"

David Komšić latio se kobne noći noža s kojim je, oštricom širokom 2cm Kristinu ubadao gde je stizao - u vrat, lice, grudi, stomak...

Čak 40 puta ju je izbo u vrat a napravio joj je i zatrašujuće rezove po telu. Po modricama po telu došlo se do zaključka da se Kristina branila. Uzalud.

Sudski psihijatar formirao je profil osobe koju mediji i javnost redom nazivaju mostrumom.

- Reč je o osobi niskog praga tolerancije koja je sklona da u frustrirajućim situacijama reaguje ljutnjom i srdžbom. Egocentrična, samosažaljiva, emocionalno distancirana osoba. Svoje ponašanje idealizuje, izrazito teško podnosi konfrontaciju i drugačije mišljenje. Osoba je prosečnih intelektualnih sposobnosti, naglašenog narcizma i visokog stepena potisnute agresivnosti. Ima dosta problema u svom socijalnom funkcionisanju i poteškoće na afektivnom planu. Rigidnih je stavova, nepoverljiv, brutalno je kažnjavao žrtvu kada je osećao da gubi kontrolu nad njom . stoji u analizi ličnosti Davida Komšića.

Zaklao sam babu i sad imam 20.000 dinara: Unuk ubica obavestio porukom devojku šta je uradio da bi kupio drogu! Preti mu 40 godina zatvora

Poruka koju je pred smrt poslao Kristini dovoljno pokazuje ko danas sedi u Zagrebu na optuženičkoj klupi.

"Bićeš moja ili ničija". U njoj je David rekao sve.

VIDEO: Ljudi, ovo mora da prestane!

Daljinac

(I.Đukić - Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BALKANSKI_SPIJUN

    5. februar 2018 | 17:34

    Vozio je očev novi model "mercedesa",jurio Zagrebom bez kočenja te nije čudno što je pre 2 godine na pešačkom prelazu usmrtio oca osmoro dece! ?!??!!?! Jos jedna banana drzava .. odkud na slobodi?

  • Jeretik

    5. februar 2018 | 22:06

    Sada ce momak dobiti samo par godina ,jer ce sudija voziti ocev mercedes i trositi par stotina evra dnevno . " Sve( svud' ) je isto samo njega nema " ..

  • Zoka

    5. februar 2018 | 20:06

    Kakvog zu mnstruma rodili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA