Počelo suđenje Amerikanki iz pakla: U Osijeku isekla policajca po glavi i vratu

Na prvom ročišti nije htela da se izjasni o krivici

  • 10

Na Županijskom sudu u Osijeku održano je pripremno ročište Amerikanki Vanesi Rejni (42) koja se tereti za pokušaj ubistva policajca iz maja prošle godine. Rejni je dovedena na ročište iz zatvorske bolnice u kojoj se nalazi zbog svog psihičkog stanja.

Na pripremnom ročištu trebalo je da kaže oseća li se krivom za počinjeno delo, međutim, ona nije htela da se izjasni o krivici. Prema hrvatskom zakonu, zbog neizjašnjavanja automatski se smatra da se oseća krivom.

Profesorku Ivančicu dve godine progoni poremećena studentkinja: Preti njenoj deci, šalje porno poruke, a policija ima bizaran izgovor (FOTO) (VIDEO)

Sudska rasprava zakazana je za mart kada će u sudnici biti prisutan i prevodilac, iako Rejni dobro govori i piše hrvatski jezik.

Optužnicom se Vanesa Rejni tereti da je 15. maja prošle godine oko 17.30 sati pozvana da uđe u policijsko vozilo u kom su bila dva policajca, Lazar Stojković i Dario Miler.

Printskrin: dnevnik.hr

Oni su je, naime, tada zaustavili na ulici i tražili od nje dokumente koje nije imala. Sela je na zadnje sedište i tokom vožnje je izvadila nož s oštricom od 15 centimetara i njime napala policajca Stojkovića koji je sedeo ispred nje.

Tom prilikom zadobio je posekotinu obraza, levog uha i ranu na vratu. Nije ga uspela ubiti samo zato što ju je policajac, braneći se od napada, hvatao za ruku i nož pokušavajući da je zaustavi.

Drugi policajac je u međuvremenu zaustavio automobil i uspeo odvojiti Rejni od povređenog kolege i uzeti joj nož iz ruku.

Printskrin: dnevnik.hr

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    8. februar 2018 | 00:19

    Nece smeti da je osude. Ameri ce je osloboditi i vratiti nazad kao slobodnu bez kazni. Tako to rade svuda po svetu gde im je omoguceno da slobodno setaju i ubijaju bez da im se sudi u drugim zemljama.

  • Живојин Кикинда

    8. februar 2018 | 00:19

    По мени Ово је покушај убиства припадника Полиције ,на јавном месту овој госпођи дати 15 година затвора и након тога протерати је из државе ,и тотално ззабранити улазак у државу Хр .

  • Roki

    8. februar 2018 | 08:15

    Kaubojka mislila da je u Texasu, opasan neki virus.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA