ĆIRKA svi znaju, ali ga još niko nije video: Misteriozno biće čekaju u zasedi, ono lupa na vrata i prozore, dok se ne začuje DAJ MI NOŽ

Iako su sve kuće bile na udaru, najneprijatnije iskustvo imala je porodica Križanac

  • 5

Meštani zaseoka u sinjskom naselju Radošić noć dočekuju sa zebnjom, čak i strahom da će im na prozore doći "Ćirko", udarati u roletne, tresti kvaku ulaznih vrata, plašiti ih ili čak i fizički napasti.

Ukleti gradić u Evropi krije stravičnu tajnu: Mladi odlaze u smrt vešanjem, za šest godina - 79 samoubistava (VIDEO)

Ćirka svi znaju, ali ga još niko nije video. Priča o Ćirki, koji je zasluženo poneo takav nadimak jer ćiri u tuđe domove, proširila se celim Radošićem i šire. Na meti "Ćirke" našli su se građani u zaseoku Gugići, i to oni u izdvojenim kućama. U poslednje je vreme predmet napada bila kuća braće Križanac, Stipe i Ante, posebno prizemni do Antinog dela u kom živi njegova žena s dvoje dece, a kojoj suprug radu u inostranstvu.

Stipe je potvrdio da ih je "Ćirko" uznemiravao, ostavljao je tragove i ispod njegovog balkona, ali najneugodnije iskustvo imala je žena njegovog brata Marijana, čiji je stan u prizemlju na drugoj strani kuće.

- Prvu neugodnost doživeli smo pre mesec dana. Bila je subota. Oko 22:30 sati legla sam s decom. Uskoro sam ustala da ugasim sletlo u hodniku i da zaključam unutrašnja vrata na ulazu u kuću, spoljna su već bila zaključana. Tad sam čula snažan udarac u bravu i videla kako neko drma i trese ručkom. Naglo je prestalo. Čula sam korake, potom zvuk, kao da je u nešto udareno, a onda ubrzo zvuk automobila koji se udaljava - kaže Marijana.

Naredni vikend "Ćirko" je ponovno bio u akciji, kako piše Slobodna Dalmacija.

Foto: Pixabay

- Šest dana kasnije u gostima mi je bila zaova. U slično vreme je opet neko snažno pokucao na prozor dnevnog boravka. Obe smo krenule prema ulaznim vratima. S druge strane kroz staklo smo videle ljudski obris. Kad je zaova povikala: "Daj mi nož", nepoznati je pobegao prema zaseoku - kaže Marijana i nastavlja:

- Treći put se dogodilo dva dana posle drugog napada, oko 18:30 sati. Čule smo snažan udarac u roletnu. Pozvale smo pomoć, ali kada su došli nigde nije bilo nikoga - kaže Marijana.

Posle svakog napada "Ćirke" sledila je prijava policiji.

- Odmah bih obavestila policiju. Oni su redovno dolazili, raspitivali se. Čak su postavljali i zasedu. Od tada kroz Radošić redovno prolazi policijska patrola - kaže Marijana.

Razgovarali smo s policijskim službenicima. Rekli su da su dobijali prijave i izlazili na teren, ali počinitelja nisu uspeli identifikovati.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM

    16. februar 2018 | 14:32

    Bravo za Cirka! Uznemirava zene udovice ili ciji muzevi su vise meseci odsutni od kuca. U Srbiji takvih ko pleve.

  • Sergej

    16. februar 2018 | 22:08

    Cini mi se da bi cirko zene dirko.

  • Mama

    16. februar 2018 | 20:01

    Sestro uzmi ti zakon u svoje ruke struju u kvaku pa nek se trza od policije nemas ti koristi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA