Ivan (19) je sam sebi odsekao ruku i nogu, samo dan ranije iskasapio je psa i mačku: Lekari mu se sada bore za život

Sve upućuje na to da su ekstremiteti odsečeni namerno u teškom psihičkom stanju

  • 4

U trenutku nervnog rastrojstva, devetnaestogodišnji Ivan Slišković iz Brankovića kod Žepča, odsekao je juče sebi ruku i nogu, nakon čega je hitno prebačen u sarajevsku bolnicu gde se lekari bore za njegov život.

Porodična drama u Zemunu: Beba progutala špric dok joj je baba davala lek

Oko podneva je dovezen u Hitnu pomoć Žepče, gde mu je pružena prva pomoć a zatim je ambulantnim kolima upućen u Sarajevo, prenosi dobojski.info.

- Bio je dezorjentisan i samo je ponavljao jedan datum iz 1999. godine. Izgubio je mnogo krvi koju smo pokušali da nadoknadimo raspoloživim dozama. Sve upućuje na to da su ekstremiteti odsečeni namerno u teškom psihičkom stanju - naveli su u žepačkoj Hitnoj pomoći.

Nesrećni Ivan živi u siromašnoj porodici, a dan ranije, pre nego što je odlučio da odseče svoje ekstremitete, iskasapio je mačku i psa.

Foto-ilustracija: Profimedia/Glow Wellness RM

Navodno je imao i halucinacije i pravovremeno je upućivan na psihijatrijsko lečenje. U Brankovićima ga smatraju mirnim i povučenim momkom koji nije pravio probleme drugima.

Kako nezvanično saznaje ovaj portal, članovima uže porodice je rekao da više ne želi da živi. U Brankovićima su šokirani, kao i medicinsko osoblje koje je u prvim trenucima videlo stepen povreda.

- Primio je sve neophodne medikamente, strahujemo zbog moguće infekcije a neizvesno je prognozirati da li će hirurzi uspeti da mu ponovo zašiju odsečene delove tela, koji su kasnije dopremljeni u sarajevsku bolnicu – kažu lekari.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mams

    22. februar 2018 | 16:07

    srećom nije odsekao nogu nekom detetu ili već kome... institucije treba da se bave ljudima koji zlostavljaju životinje, obično su to ovakvi slučajevi, masovne ubice itd.. medjutim na Balkanu kad neko iskasapi psa, mačku samo što mu diplomu ne daju - umesto da ga uhapse, psihijatrijaski obrade i zatvore u neku ustanovu za vjek vjekova.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA