Kako je fatalna hrvatska prostitutka napravila pometnju, ojadila klijenta, pa sad region priča o njoj

Dogovorila je susret s njim na koji je došla s jednim muškarcem

  • 4

Kada se mladić iz Rijeke putem oglasa dogovorio sa 23-godišnjom devojkom za seksualne usluge i "skidanje uroka", nije ni slutio da će ga ona, umesto toga, prevariti za skoro 3.000 evra, prenose hrvatski mediji. Adriana Ademi, takođe iz Rijeke, završila je u zatvoru u četvrtak uveče zbog sumnje da je počinila 7 krivičnih dela prevare.

Terali Srpkinje na prostituciju, pa im tela prodavali javno: Makroi su dolijali, ali devojke su prošle pakao. Njihovo svedočenje je jezivo

IMA 24 GODINE I ŽELEO JE EROTSKU MASAŽU

Mladi 24-godišnji klijent javio se na njen oglas za erotsku masažu i dogovorio susret s njom prošlog utorka na železničkoj stanici u Rijeci. Tada mu se ona predstavila kao Marinela i utanačila da će mu seksualne usluge pružiti za 80 evra, a užitak će mu biti uvećan i time da će im se pridružiti još jedna devojka.

Mladić je dao traženu svotu, a Marinela se sumnjiči da je uspela da ga nagovori da joj preda još 270 evra, "prodavši" mu priču da može da zaradi jer poznaje jednu ženu koja treba da razmeni evre u kune. Prodavačica ljubavi se naravno izgubila kad je dobila novac.

Ipak, narednih dana mladić je lakovernošću postao žrtva čitave serije prevara. Već sledećeg dana, koristeći njegovu trenutnu slabost i psihičku nestabilnost zbog nedavnog raskida ljubavne veze, pridobila je mladića da joj preda 400 evra.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Lažno ga je uverila da će mu pružati seksualne usluge te da će, s druge strane, dodatno zaraditi u razmeni evra u kune. Tog je dana uspela i u nameri da joj bude sponzor u kupovini niza artikala.

Sastali su se u tržnom centru, a ona je obavila kupovinu koju je 24-godišnjak platio oko 270 evra.

I narednog dana je mladog klijenta olakšala za oko 20 evra. Dogovorila je s njim susret na koji je došla s jednim muškarcem, lažno ga uveravajući da će mu dotični skidati uroke.

Za tu uslugu tražila je da kupi tri boksa cigareta i još 150 evra, što je mladić i učinio. Takođe ga je dovela u poslovnicu jednog mobilnog operatera, nakon što ga je i u ovom slučaju uverila da će ona plaćati mesečne rate za mobilni i mobilne usluge, a on sklopi ugovor na svoje ime.

Foto: Profimedia

Daljinac

(Telegraf.rs/Danas.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA