Ispaljena zolja na zgradu hrvatske firme u Banjaluci (VIDEO)

Ostaci zolje pronadjeni su pored jedne od ograda u blizini zgrade na koju je ispaljena zolja

  • 5

Nepoznata osoba gađala je sinoć pre ponoći zoljom zgradu hrvatskog koncerna "Agram", u banjalučkom naselju Borik, na istočnom tranzitu, u kojoj se nalazi i osiguravajuće društvo "Euroherc".

Iz banjalučke policije saopšteno je da povređenih nije bilo, a da će materijalna šteta naknadno biti utvrđena. 

>>>Naš sin je ubijen, ubica je ovde među okupljenima i posmatra šta se dešava: Krici roditelja momka iz Banjaluke (FOTO)

- Eksplozivna naprava ispaljena je na poslovni objekat u Bulevaru Srpske vojske u Banjaluci, a povređenih u eksploziji nije bilo - rekla je portparol Centra javne sigurnosti u Banjaluci Marija Markanović.

Kako navode mediji, na zgradi je nastala značajna šteta, a čuvar koji se nalazio u objektu, osim pretpljenog šoka, nije povređen. Policija je blokirala područje oko zgrade.

Prema nezvaničnim podacima koje su objavili mediji, ostaci zolje pronadjeni su pored jedne od ograda u blizini zgrade na koju je ispaljena zolja.

Na snimku se može videti da je pogođen deveti sprat poslovne zgrade:

(Telegraf.rs/Agencije)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    31. mart 2018 | 13:49

    Odakle ljudima zolje, bombe, pistolji, nozevi.......uvesti 2 nedelje vanredno stanje pa vojske, milicije, mobilisani da naprave raciju. Stroge kazne za sve koji u roku od 2 dana ne predaju ubojna sredstva. Pa da pocnemo normalno da zivimo.

  • Jelena

    31. mart 2018 | 13:47

    Bolesni um.

  • Englez mnogo jak 💪

    31. mart 2018 | 21:29

    Verovatno su rusi 😀😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA