≫ 

Pregradni zid se obrušio na devojčicu (2) i na mestu je ubio: Velika tragedija potresla Makedoniju

Lekari mogli samo da konstatuju smrt

  • 3

U selu Desovo kod Prilepa, na jugu Makedonije, juče se dogodila tragedija. U nesvakidašnjoj nesreći život je izgubila dvogodišnja H. F. iz tog sela.

Devojčica je ujutro oko 9,30 časova izašla iz kuće i ušla u susedni pomoćni objekat u izgradnji. Samo što je kročila unutra, iznenada se na nju, iz za sada nepoznatih razloga obrušio pregradni zid i na mestu je ubio.

Celo selo oplakuje Anđelu (12) : Stric vozio džip sa 1,4 promila alkohola u krvi i sleteo u reku, uspeo da spase samo ćerke (FOTO)

Gomila cigala i maltera je zatrpala devojčicu, a njen otac A. F. i njegova braća E. F. i Š. F. što su brže mogli izvadili su dete ispod ruševina.

Malenu H.F. su stavili u svoj automobil i svom brzinom krenuli ka bolnici u Prilepu. Na ulazu u grad su presreli vozilo Hitne pomoći i zamolili lekare da pregledaju devojčicu.

Nažalost, doktori su mogli jedino da konstatuju smrt.

Nakon toga, zajedno sa ekipom Hitne pomoći preminula devojčica je vraćena u selo Desovo, gde su uviđaj u objektu gde se urušio pregradni zid izvršili kriminalisti iz Prilepa.

Uz odobrenje javnog tužioca, porodici je dozvoljeno da sahrane telo devojčice.

VIDEO: Rizikovao je svoj život da bi spasio dete: Hrabrost i požrtvovanost ovog vatrogasca nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Daljinac

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mama

    31. mart 2018 | 22:52

    Aman pa gde je porodica bila kako tako malo dete bez nadzora da ostave? Pa to je jos maltene beba koja je tek prohodala.

  • VA

    1. april 2018 | 00:14

    Strasno nemam reci Saucesce porodici.

  • Wien

    1. april 2018 | 07:35

    Strasno da ne moze strasnije...🙁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA