Nadzorna kamera snimila napadača na Miloša Šakovića i Radivoja Jovanovića iz Podgorice: Reč je o profesionalcu (VIDEO)

Obučen u tamnu odeću, s tamnim kačketom na glavi, na snimku se jasno vidi da ubica drži uperen pištolj u pravcu gde je pobegao Šaković

  • 5

Muškarca, koji je osumnjičen da je u subotu oko 12 sati u samom centru Podgorice najpre ubio nevinu žrtvu, 42-godišnjeg Radivoja Jovanovića, a potom i svoju stvarnu metu 31-godišnjeg Miloša Šakovića, snimile su mnoge nadzorne kamere, pišu vijesti.me.

Ko je bio Miloš Šaković, koji je brutalno likvidiran u strogom centru Podgorice? Divlja rat kotorskih kriminalnih klanova (FOTO) (VIDEO)

Obučen u tamnu odeću, s tamnim kačketom na glavi, na snimku se jasno vidi da drži uperen pištolj u pravcu mesta gde je pobegao Šaković.

Miloš Šaković, Foto: Privatna arhiva

NIJE REČ O AMATERU

Da nije reč o amateru već da se s oružjem ubica lako snalazi pokazuje i deo snimka gde on u trku za Šakovićem uspeva da repertira pištolj i nastavlja da puca. Šaković nije uspeo da umakne ubici, koji je bio rešen da posao obavi do kraja. Ubio ga je 30-ak metara dalje.

Nakon zločina, ubica se naoružan, bez ikakve žurbe, zaputio Zlatarskom ulicom, a onda i Balšićevom, gde mu se gubi svaki trag, ali ne, kako se veruje, i tragovi koji bi policiju mogli dovesti do njega. U dvorišnom delu nedovršene kuće policija je pronašla određene predmete za koje se veruje da pripadaju ubici. Reč je torbici, kačketu i pištolju koji su prosleđeni Forenzičkom centru koji će pokušati da izoluje DNK ubice.

Foto: e-stock.us

OSVETA ZA UBISTVO ČAĐENOVIĆA?

Dva dana nakon zločina, istražitelji su sve sigurniji da je ubistvo Šakovića osveta za ubistvo Dražena Čađenovića, koji je stradao u eksploziji bombe dve noći ranije u garaži na Rimskom trgu, takođe u Podgorici. Iako je ubijeni Šaković, brat od strica Podgoričanina Milića Minje Šakovića, koji važi za viskokotiranog člana "škaljarskog" klana, dobro obavešteni izvori tvrde da braća nisu bila u dobrim odnosima.

Navodno je Miloš održavao kontakte sa Igorom Božovićem koji je, operativno, označen kao jedan od vođa suprotstavljenog "kavačkog" klana, što ga je na kraju moguće i koštalo života.

I ne samo njega. Od 2014. godine kada je zbog nestanka kokaina u Valensiji izbio rat između ove dve kotorske kriminalne grupe, ubijeno je dvadesetak osoba među kojima i četiri nevine žrtve.

Pogledajte snimak ubice:

I scene sa mesta zločina:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Чика Шабан

    2. april 2018 | 21:49

    Profesionalac sa dve leve noge, moja baba sa stakom lepse i brze trci kad vidi autobus... da ne pricam za prazno mesto u busu...

  • Baba

    2. april 2018 | 22:12

    Trci ko zena

  • pero lozac

    3. april 2018 | 08:19

    Je vala, puca pa repetira pistolj haha, pa metak je vec u cevi, oli to on namerno da mu taj metak ispadne i ovi ga nadju, ili da baci kacket svoj sa glave i u njemu par svojih dlaka haha ludilo !!!!! naci ce ga al nikad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA