Verovali ili ne: Rudnik uglja u Pljevljima rapisao konkurs za profesore filozofije i logike

U jeku predizborne kampanje u Crnoj Gori, funkcioner Demokratskog fronta Vladislav Bojović naveo je da je po svemu sudeći reč o zapošljavanju partijskih kadrova

  • 3

Da rudnici uglja s vremena na vreme traže nove radnike, sasvim je uobičajena pojava, ali kada raspišu konkurs za prijem profesora filozofije ili logike, definitivno nije nešto što čujemo svakog dana.

Upravo takav konkurs, za prijem dva profesora - filozofije i logike, raspisao je rudnik uglja u Pljevljima, prenosi Vijesti.me.

>>>Legendarno miniranje u Crnoj Gori: "E, pa sad smo mu je*ali mamu!" (VIDEO)

Kako se navodi, oni bi radili kao poverioci za interne i eksterne komuniikacije.

Prema podacima sa sajta Zavoda za zapošljavanje, oglasi su objavljeni 14. i 16. marta i trajali su osam dana.

U jeku predizborne kampanje u Crnoj Gori, funkcioner Demokratskog fronta Vladislav Bojović naveo je da je po svemu sudeći reč o zapošljavanju partijskih kadrova.

- Dok se u Rudniku uglja smanjuju plate i broj radnika u proizvodnji, dok ogroman broj mladih ljudi u Pljevljima sa odgovarajućom strukom i znanjem, ne može da dobije bilo kakav radni angažman, a kamoli da se za stalno zaposli u ovoj kompaniji, ovih dana je, u susret izborima, raspisan oglas za dva profesora filozofije i logike, i to na neodređeno vreme, na mestima "poverenica za interne komunikacije" i "poverenica za eksterne komunikacije", ma šta to značilo - rekao je Bojović.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiza

    3. april 2018 | 11:46

    Pazi kad sam ostao bez komentara!!!

  • Џон

    3. april 2018 | 11:45

    Ни у Његошевој ц.г није било повластица без политике , сви владари су имали повластице од већих од себе , свака власт се темељила на страху и прогону сиротиње , и данас је исто , чак и у Путиновој Русији ! Без истинске мисије братске , сличне путу Светога Петра цетињскога све друго је маска..

  • Sloba

    3. april 2018 | 19:07

    Radnici filozofiraju celi dan a posao kji rade nema logike zato im treba profesori

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA