Zbog ovog malog Sarajlije ćete plakati od smeha: Mama ga odvela u katedralu, a on kroz plač ponavljao "hoću ćevape" (VIDEO)

Ženski glas, najverovatnije mamin, ga je opomenuo da bude tiši

  • 2

Da glad ne bira vreme ni mesto pokazao je neverovatan video-snimak okačen na Fejsbuku. Dečak, koji je najverovatnije sa majkom posetio sarajevsku katedralu Srca Isusova, nasmejao je do suza veliki broj onih koji su ga putem društvene mreže čuli kako na svetom mestu traži da "napuni stomak" ćevapima.

Sedeći na klupi mališan je vidno uzrujan, da li zbog praznog stomaka ili što se nalazi u katedrali, ponavljao "hoću ćevape".

Ženski glas, najverovatnije majčin, ga je opomenuo da bude tiši jer se nalazi na svetom mestu. Ali pre nego što ga je ukorila, ženska osoba nije uspela a da se ne nasmeje dečaku.

Hteo je da gurne vrata, a nije video da nema stakla: Kad Bosanac završi u svetskim medijima, nasmeje se ceo svet (VIDEO)

Kroz polu-plač dečak je nastavljao da traži ćevape i samo njih.

Mališan je možda glad samo koristio kao izgovor da izađe napolje da bi mogao da trči i galami jer to ipak ne sme da se radi u Božijoj kući. U svakom slučaju, bilo da je hteo da jede ćevape ili samo da pobegne, zasmejao je veliki broj ljudi.

"Hoću ćevape" odzvaljalo je katedralom Srca Isusova a video-snimak oduševio je mnoge.

VIDEO: Dete misli da je sneg sladak pa ga jede

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    11. april 2018 | 00:16

    Obecali su mu cevape ako bude isao u crkvu,pa dete trazi obecano!? Ko jos ide u crkvu a da ne ocekuje neku korist???

  • Bosanac

    11. april 2018 | 13:26

    Original! Živ bio dete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA