Oružani obračun u Bitolju, leteli meci na sve strane: Policija pronašla razbojnika, on je počeo da puca i na njih

Policija je saznala gde se razbojnik krije i krenula je da ga uhapsi

  • 0

U oružanom obračunu sa policijom sinoć je u Bitolju teško ranjen razbojnik iz Skoplja, D.J. ( 32 ), koji je privremeno boravio u tom gradu na zapadu Makedonije.

Požar u makedonskom ministarstvu pravde: Oko 25 vatrogasaca gasilo vatrenu stihiju, evakuisani svi zaposleni (VIDEO)

Do sukoba sa policijom je došlo u kući njegove devojke u ulici "16", gde se D.J. sklonio nakon pljačke jedne prodavnice u Bitolju odakle je ukrao razne proizvode, novac i mobilne telefone.

Policija je saznala gde se razbojnik krije i krenula je da ga uhapsi, ali ih je dočekala kanonada metaka, pa su i oni morali da uzvrate.

Policija je u noćnim satima pokušala da izvrši pretres u pomoćnoj prostoriji koja se nalazila u dvorištu kuće, gde se osumnjičeni zabarikadirao. Na poziv policije da se preda i izađe napolje, D.J. je počeo da puca na policajce, pa su i oni morali da upotrebe svoje oružje.

- Oko 1,50 časova osumnjičeni je pucajući pokušao da pobegne iz pomoćne prostorije u dvorištu. Policija je uzvratila na vatru i savladala ga. U pucnjavi je osumnjičen bio ranjen u noge. Dok je trajala policijska akcija, u blizini se nalazilo vozilo Hitne pomoći, pa je ranjeni razbojnik odmah bio prenet u Kliničku bolnicu u Bitolj, gde će mu biti izvršen operativni zahvat - saopštili su iz SUP Bitolj.

Daljinac

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA