Devojčice koje su pretukle drugaricu zbog dečka u Negotinu će krivično odgovarati (VIDEO)

Nakon izvršenih razgovora i sprovedene istrage, policija je utvrdila da je napadnuta 14-godišnja devojčica u tuči zadobila brojne povrede

  • 5

Tri devojčice, učenice osnovne škole Goce Delčev u Negotinu, gradiću u centralnoj Makedoniji, koje su zbog svađe oko dečka, 11. aprila krvnički pretukle svoju drugaricu iz škole, krivično će odgovarati.

Zbog nesavesnog rada u službi, krivična prijave je podneta i protiv R.A. ( 31 ) iz Negotina. On je u školi bio zaposlen kao obezbeđenje, a prijava protiv njega je podneta zato što na vreme nije sprečio tuču osnovaca u školi.

Kako su saopštili iz MUP, krivična prijava je podneta protiv tri maloletne devojčice od 13, 14 i 15 godina, učenice OŠ Goce Delčev u Negotinu zbog počinjenog krivičnog dela nasilja.

Brutalna tuča osnovaca u Negotinu: Dve devojčice mučki tukle treću, kad je pala zgrabile su je za kosu i krvnički vukle po betonu (VIDEO)

Ne zna se da li će male nasilnice biti izbačene iz škole, ali je poznato da su dva sata pre one tuče koja se pojavila na Jutjubu, tri devojčice napale i tukle svoju drugaricu nedaleko od škole. Kasnije, kada je u dvorištu ponovo bila napadnuta i brutalno pretučena devojčica, treća nasilnica nije učestovala u toj tuči, ali je i ona zaradila krivičnu prijavu zbog predhodnog napada.

Nakon izvršenih razgovora i sprovedene istrage, policija je utvrdila da je napadnuta 14-godišnja devojčica u tuči zadobila brojne povrede.

Incident koji je potresao makedonsku javnost dogodio se prošle srede, kada su zbog svađe oko momka, tri učenice OŠ Goce Delčev brutalno pretukle devojčicu koja uči u istoj školi.

Dan kasnije, snimak premlaćivanja učenice se pojavio na Jutjubu. Na snimku se vidi kako dve devojčice sa rukama i nogama udaraju treću, a kada je ona pala, sa obe ruke su je zgrabile za kosu i počele krvnički da vuku po betonu.

Dok su one tukle nemoćnu devojčicu, druga deca su sve to mirno gledala, navijala, smejala se i tuču snimala sa mobilnim telefonima.

Tek kada su devojčicu ponovo oborile na zemlju i opet počele da vuku za kosu, umešao se jedan krupniji dečak i pokušao da ih razdvoji.

Nasilje u osnovnoj školi Goce Delčev oštro je osudilo Ministarstvo za obrazovanje, a prosvetni inspektorat je konstatovao niz propusta nastavničkog kadra u negotinskoj školi.

Daljinac

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bravo

    20. april 2018 | 09:45

    Tako i treba! Kazniti ih debelo u njih i roditelje koji su ih tako odgojili.

  • Simeon 20 04 2018

    20. april 2018 | 09:58

    Kakeli su to devojčice kad su se tukle zbog dečka šta će sutra raditi u braku sa mužem i takvim se daje podrška i smatraju se ugroženim lepota božija i vi hoćete natalitet skim i kako

  • Nista o nicemu

    20. april 2018 | 10:14

    I ovo su drugarice sve su dok ne krenu tuce oko decka tek onda pokazu pravo lice....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA