≫ 

PANIKA NA NEBU IZNAD CRNE GORE: Avion nestao sa radara, mislili su da će se srušiti, među putnicima bile i poznate ruske lepotice (VIDEO)

Na internetu se pojavio dramatični snimak na kojem posada priprema preplašene putnike na sletanje dok se u pozadini čuje vrisak

  • 4

Avion ruske kompanije S7, koji je u subotu leteo iz Moskve za Tivat, zamalo se srušio u Crnoj GoriDrama je počela kada je posada otkrila da se nisu uvukla zakrilca posle poletanja iz Moskve.

U avionu su bile članice poznate ruske ženske muzičke grupe Serebro (Srebro) koja je 2007. godine osvojila treće mesto na Evrosongu.

Tokom leta ispalo unutrašnje staklo aviona, putnici premrli od straha! (VIDEO)

- Odmah posle poletanja nisu zatvorena zakrilca aviona i mogli smo da se srušimo. Naš avion je skoro sat vremena nestao sa radara i niko nije znao gde smo. Pre sletanja, kružili smo više od sat vremena - napisala je pevačica Olga Serjabkina na Instagramu.

Ovo su potvrdili predstavnici kompanije, objasnivši da je avion zaista sat vremena kružio iznad Crne Gore.

 
Објава коју дели SEREBRO (@serebro_official) дана

- Imajući u vidu vetar, dužinu piste i geografsku lokaciju aerodroma Tivat, pilot aviona odlučio je da obavi sletanje na aerodromu u Podgorici - objasnio je predstavnik avio-kompanije.

Na internetu se pojavio dramatični snimak na kojem posada priprema preplašene putnike na sletanje dok se u pozadini čuje vrisak. Nakon sletanja kabinom se prolomio aplauz.

Pogledajte snimke:

Poslušajte pesme ove ženske grupe:

Daljinac

(Telegraf.rs/Radio Sarajevo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA