Rukovodilac kancelariju pretvorio u bolničku sobu, a od zaposlenih traži da mu daju lekove, hrane ga i kupaju (FOTO) (VIDEO)

Zaposleni mu daju lekove, menjaju kateter, hrane ga i kupaju

  • 2

Rukovodilac hidrosistema Đavato u Bogdancima, na jugu Makedonije, Jovan Popov svoju kancelariju je pretvorio u bolničku sobu, a zbog straha da ne dobiju otkaz, zaposleni u ovom preduzeću izigravaju bolničare, Popovu daju lekove, menjaju mu kateter, hrane ga i kupaju.

Radovan je uzeo u ruke mladića sa Daunovim sindromom koji je pao, i sa njim prošao kroz cilj maratona (FOTO)

Jovan Popov je nepokretan već drugi mesec. Nastradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći i sada je vezan za krevet. Međutim, umesto da se leči u svom domu ili bolnici, on je odlučio da ostane u službenoj prostoriji koju je pretvorio u bolničku sobu. U kancelariji je smestio bolnički krevet, lekove i opremu. O njemu se nevoljno brinu zaposleni. Oni ga neguju, daju mu lekove, hrane ga, menjaju kateter i kupaju ga.

Popov je preselio svu garderobu u kancelariju Printskrin: TV Telma

Kada je u njegovu kancelariju ušla ekipa skopske televizije "Telma" imala je šta i da vidi. Svuda naokolo su bili pobacani špricevi, cevčice za kateter, sudovi, lekovi... Umesto radnog stola, u kancelariji rukovodioca hidrosistema Đavato dominirao je bolnički krevet za koji je Popov prikovan nakon teške saobraćajne nesreće u kojoj je nastradao.

Soba je puna lekova Printskrin: TV Telma

Popov je novinarima TV "Telma" rekao da zbog obima posla stalno mora da bude prisutan u hidrosistemu Đavato. On tvrdi da za to ima odobrenje Ministarstva za životnu sredinu i prostorno planiranje.

Svuda su pobacane cevčice i garderoba Printskrin: TV Telma

Zaposleni u Đavatou ističu da je njihov šef pretvorio hidrosistem u stacionar, da ima porodicu, ali da uprkos tome godinama živi u kancelariji. Zbog toga su se oni žalili Ministarstvu za životnu sredinu i prostorno planiranje. Njima su, šta više kao dokaz poslali i fotografije, ali do sada niko nije reagovao, niti došao da sve to vidi.

Katetar Printskrin: TV Telma

Uplašeni da će im biti ugožena radna mesta, zaposleni nisu želeli da se direktno pojave pred kamerama, a zbog straha za sopstvenu egzistenciju prihvatili su da svom pretpostavljenom izigravaju bolničare misleći da nemaju drugi izbor.

Popov je doživeo tešku saobraćajnu nesreću Printskrin: TV Telma

Popov je u početku izbegavao da odgovara na pitanja novinara TV Telme veleći da prethodno želi da se čuje sa svojim pretpostavljenim u Ministarstvu, ali je na insitiranje: Da li ima odobrenje ministarstva da živi u kancelariji, uz duže nećkanje na kraju kratko prošaputao: "Da, da", ali to nije mogao da potvrdi sa nikakvim pismenim dokumentom.

Nije potvrđeno da ima dozvolu ministarstva da živi u kancelariji Printskrin: TV Telma

Iz Ministarstva za životnu sredinu i prostorno planiranje objašnjavaju da je Popov na bolovanju od 30. marta do 25. maja ove godine i da u međuvremenu nema zastoja u funkcionisanju sistema Đavato - Dojransko Jezero. Dodaju da nisu znali da je on kancelariju pretvorio u bolničku sobu, ali su najavili novu sistematizaciju i rekonstrukciju jedinice odgovorne za ovaj hidrosistem, ali tek kada Popovu završi bolovanje.

Sva potrebna oprema i lekovi su mu nadohvat ruke Printskrin: TV Telma
Popov je nakon nesreće vezan za krevet Printskrin: TV Telma

Pogledajte video:

VIDEO: Ljube kip umesto sina: Predrag i Jelica četiri i po godine tragaju za ubicom svog jedinca Marka

Daljinac

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zveki Monte...

    9. maj 2018 | 09:26

    Pa ljudi dali je ovo moguce!!!

  • Jasmina

    9. maj 2018 | 23:27

    Istina da mu bolesnom nije mesto u kancelariji ali da brinu o njemu ? Bas i ne brinu haos

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA