Buknuo požar na RTV Pljevlja: Prostorije potpuno izgorele, gust dim vidi se iz svih delova grada

Pljevaljski vatrogasci sa više vozila pokušavaju da lokalizuju požar i spreče njegovo širenje na susednu zgradu u kojoj su smeštene Fond PIO i Fond zadravstvenog osiguranja

  • 0

Požar velikih razmera zahvatio je jutros prostorije Radio Televizije (RTV) Pljevlja, koje se nalaze na zadnjem spratu zgrade preko puta pljevaljskog Doma kulture u centru grada.

U požaru su potpuno izgorele prostorije RTV Pljevlja. Vatrena stihija zahvatila je skoro sve prostorije gde je smešten studio, oprema i kancelarije. Gust dim je vidljiv je iz svih delova grada.

Izgoreo konak manastira Sveti Ilija iz 13. veka: Predanje kaže da Turci nisu smeli da sruše jer su se plašili gneva sveca (FOTO)

Pljevaljski vatrogasci sa više vozila pokušavaju da lokalizuju požar i spreče njegovo širenje na susednu zgradu u kojoj su smeštene Fond PIO i Fond zadravstvenog osiguranja.

Kako je Televiziji Vijesti saopštio komandir Službe zaštite i spašavanja Opštine Pljevlja Goran Čavić pričinjena je velika materijalna šteta.

Povređenih nije bilo, a uzrok požara još nije poznat.

Fotografije pogledajte OVDE.

VIDEO: Zvezdin autobus se ponovo zapalio

(Telegraf.rs/Vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA