≫ 

Nova provokacija: U Hrvatskoj osvanuo odvratan grafit o srpskoj deci pored kojeg je nacrtan kukasti krst

Policija će obaviti istragu i preduzeti sve propisane mere i radnje kako bi utvrdila okolnosti u kojima je nastao grafit i otkrila počinioce

  • 32
Foto: Čitalac index.hr

Pod naslovom "U Ðakovu osvanuo odvratan grafit o srpskoj deci" hrvatski portal Index.hr objavio je tekst o tome da je na jednoj zgradi u Ðakovu, u Slavoniji osvanuo grafit s natpisom "Je... ..mo srpsku decu", uz koji je nacrtan kukasti krst.

To je, inače, portalu Index.hr poslao jedan od čitalaca uz poruku: "Jutro nakon Norijade u Ðakovu. Pijani psi i natpis na zidu na koji policija nije želela da reaguje".

>>> Spajdermen iz Rijeke: Rizikovao je život kako bi devojci izjavio ljubav na nesvakidašnji način (VIDEO)

Kako se navodi na portalu, za sada se ne zna ko je i kada napisao grafit.

Index prenosi saopštenje osječke policije u kojem se potvrđuje da se grafit nalazi u centru Ðakova, te da će policija obaviti istragu i preduzeti sve propisane mere i radnje kako bi utvrdila okolnosti u kojima je nastao grafit i otkrila počinioce.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srba

    23. maj 2018 | 16:20

    Dobrodošli na odmor u lijepu njihovu!!! Ma tako nam i treba!

  • Cika Velja

    23. maj 2018 | 16:08

    Nije ovo za Srbe provokacija,ovo su oni znali jos kad su Hrvati poceli da kace sahovnice a skidaju YU zastave!!! Nismo valjda toliko glupi da nam trebaju dva Jasenovca da bi ukopcali ko su i kakvi su Hrvati???

  • Vuk

    23. maj 2018 | 16:00

    Drago mi je što oni otvoreno i jasno pokazuju ko su i šta su, da nas u kontinuitetu podsećaju na to s kim imamo posla i da razuvere one koji misle da su se hrvati izlečili od fašističkih ideja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA