≫ 

Patkica od 2 metra i žestoki seks! Dohvatili se na "žući", svi su ih snimali dok vode ljubav, ali to nije sve! Goli su izašli iz vode dok im je cela plaža skandirala (VIDEO)

Prepuna plaža ih je gledala. Jedni su se zgrozili, drugi skandirali, a treći su sve snimili

  • 5

Snimak seksualnog odnosa jednog mladog para - i to na žutoj patki - našao se u desetinama mobilnih telefona, nakon što ljubavnici danas nisu uspeli da odole strastima, te su se užitku prepustili naočigled prepune plaže. A ko nije stigao da vidi glavnu , mogao je da prisustvuje "afterpartiju", jer su momak i devojka iz mora izašli potpuno goli.

Hrvatica savetuje Srbe kako da poboljšaju seks: Ohrabrite svoje žene da počnu da rade ovo kada niste kod kuće

Da će kupači imato čime da "napari oči" ništa nije govorilo kada su mladić i devojka na ogromnom dušeku u obliku patke zaplovili u moru na Zrću, plaži hrvatskog ostrva Pag. Ploveći tako odjednom su se upustili i intimnu igru pred prepunom plažom.

Čak su ušli i u prostor gde obližnji kafić drži boardove. Zaposleni su pokušali da ih oteraju brodom, ali mladi par ništa nije moglo zaustaviti u njihovom ljubavnom zanosu.

Za poglede nisu marili Foto: Pixabay

- Plaža je bila prepuna ljudi. Odjednom su svi ustali i izvadili tlefone i fotoaparate. Mladić i devojka su na žutoj patkici veličine dva metra, udaljenoj svega 50-ak metara od obale, vodili ljubav. Ljudi su ih bodrili, te im pljeskali, a oni su na to dobili dodatni poticaj - rekao je 24Sata.hr čitalac koji ih je fotografisao.

On je dodao kako je čin trajao najmanje pola sata. Nakon što su završili, skočili su u more kako bi se osvežili, a vetar im je patkicu odno daleko od obale. Pokušali su da je ulove, ali nisu uspeli.

Na kraju im nije preostalo ništa drugo nego da goli izađu iz mora. Devojka je na sebi jedino imala gornji deo kupaćeg kostima.

Pogledajte video:

Pogledajte i VIDEO: Zbog seksa na plaži im preti zatvor na Tajlandu

(Telegraf.rs/24Sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA