Cetinjska policija uhapsila dvojac zbog planiranja ubistva: Sakrili maske, prigušivač i eksploziv u hotelskoj sobi (FOTO)

Uhapšeni su muškarac I. J. (35) i žena N. V. (26) iz Cetinja

  • 0

Službenici Uprave policije MUP-a - Odeljenja bezbednosti Cetinje su identifikovali i uhapsili dve osobe zbog ubistva u pokušaju, a sumnjiče se i za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Radi se o muškarcu I. J. (35) i ženi N. V. (26) iz Cetinja koji su osumnjičeni da su u sobi hotela Grand u Cetinju sakrili automatsku pušku, silikonske maske, municiju, prigušivač i eksploziv, u nameri da se ova sredstva upotrebe za ubistvo pripadnika organizovane kriminalne grupe.

Snimak brutalne likvidacije Migija: Čovek u crnom ispalio 9 metaka u Kruščića (VIDEO)

Silikonska maska namenjena skrivanju identiteta, Foto: MUP CG
Maska pronađena u sobi hotela "Grand", Foto: MUP CG

Naime, službenici Odeljenja bezbednosti Cetinje su 19. maja, oko 20.45 časova u jednoj sobi hotela Grand u Cetinju pronašli i oduzeli automatsku pušku "hekler & koh", prigušivač, 150 komada municije kalibra 9 mm, eksploziv i dve silikonske maske za lice. Sve je to pronađeno u dva ranca.

Policajci su, otkrivanjem i oduzimanjem sredstava za ubistvo, kao i hapšenjem ova dva lica, sprečili planirano ubistvo. Sumnja se da su ovo dvoje pokušali da liše života pripadnika organizovane kriminalne grupe.

Policija je kod osumnjičenih pronašla i "hekler & koh", Foto: MUP CG

Osumnjičeni su zadržani u policijskim prostorijama i biće, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužiocu. Policija radi na identifikovanju ostalih osoba uključenih u planiranje izvršenje ovog krivičnog dela odnosno potpunog rasvetljavanja događaja za koji se sumnja da je povezan sa sukobom organizovanih kriminalnih grupa.

VIDEO: Hladnokrvno ubistvo vlasnika diskoteke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA