≫ 

Tražila dete po stanu, pa zatekla stravičan prizor na pločniku: Devojčica pala sa 5 sprata i preminula zbog teških povreda glave, kičme i vrata

Po naredbi Javnog tužioca, telo devojčice je predato porodici radi sahrane

  • 6

U Strugi na jugu Makedonije poginula je devojčica (6) kad je pala sa petog sprata zgrade u kojoj je živela. U bolnicu je primljena sa teškim povredama lobanje, vrata i kičme, bez znakova života. 

Nesreća se dogodila danas oko podne u ulici JNA u centru Strugi, a smrt devojčice policiji su prijavili iz Opšte bolnice u Strugi. Lekari su pokušali da je vrate u život, ali bezuspešno.

Dete od dve godine palo sa terase na Zvezdari

- Nakon dobijanja informacije, formirana je uviđajna ekipa i obavešten je Javni tužilac, koji su potom izašli na mesto događaja. Utvrđeno je da je maloletna devojčica bila u njenom stanu zajedno sa majkom i maloletnim bratom. U jednom trenutku je nestala iz sobe u stanu.

Kada je majka to primetila, počela je da je traži po celom stanu, ali i u susednom stanu u kome živi njen deda. Potom je izašla van zgrade i ugledala je na pločniku ispod balkona. Devojčica je hitno prebačena na hirurgiju Opšte bolnice u Strugi - saopštio je Stefan Dimoski, portparol SUP Ohrid.

Po naredbi Javnog tužioca, telo devojčice je predato porodici radi sahrane.

VIDEOMUP: Pucnjava u firmi, jedan mrtav, drugi skočio kroz prozor

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ХАЏИ КОСТА

    22. jun 2018 | 00:11

    ТУГААА САУЧЕШЋЕ ПОРОДИЦИ

  • Плазма

    21. jun 2018 | 23:55

    Ужас!Па побогу,никад се не оставља широм отворена тераса када је тако мало дете у кући!Па чак да одем само ди вецеа,спуштам ролетне да не би могао мој син случајно да отвори терасу и изађе.Штета огромна

  • Lea

    22. jun 2018 | 14:24

    Zivela sam u zemlji gde bas iz ovog razloga resetke su na prozorima i terasama. Valjda narod shvati da treba da menjamo navike jer sve vise se ovo dogadja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA