Novi detalji ubistva člana ekipe Luke Bojovića u Baru: Delibašić je pokušao da pobegne, ali su ga sustigli i ispalili kišu metaka na njega

Stradali Baranin, bio je pripadnik kriminalne grupe pokojnog Luke Đurovića, pa se sumnja da je to i bio motiv napada

  • 1

Baranin Vaso Delibašić (45) koji je juče ubijen u Baru, pokušao je da pobegne ubicama, ali su ga oni sustigli i surovo likvidirali.

Delibašić, koji je bio na motoru, primetio je sumnjivi automobil pored puta, kojim je prolazio motorom, pa je dao gas, kako bi im pobegao. Međutim, napadači su ga ubrzo sustigli i sasuli u njega kišu metaka, tako da nije imao šanse da preživi napad.

>>> Ubijen član ekipe Luke Bojovića: Usred bela dana pred decom ispaljeno nekoliko metaka u glavu Delibašića

Stradali Baranin, bio je pripadnik kriminalne grupe pokojnog Luke Đurovića, koja je bila ogranak ekipe Luke Bojovića, pa se sumnja da je to i bio motiv napada. On je pogođen u predelu glave i tela, a lekari su sat nakon pucnjave mogli samo da konstatuju smrt.

Napadači su bili u automobilu "audi A4" koji je ubrzo nakon ubistva pronađen zapaljen u drugom delu grada. U njemu je pronađen pištolj modela "škorpion" kalibra 7.65 mm, na kome je izbrisan serijski broj.

- Napadači su imali saradnika koji im je javio kada je Delibašić krenuo motorom ka Makedonskoj ulici gde su ga oni čekali pored puta. Oni su zapucali na njega kada je naišao motorom, ali je on nastavio da im beži. Nastavili su za njim, sustigli ga, i surovo likvidirali - naveo je iizvor iz policije.

VIDEO: Pucnjava u Žarkovu, novi kriminalni obračun na asfaltu Beograda

(Telegraf.rs/Borba.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miss

    29. jun 2018 | 18:35

    Zasto Luku Bojovic ne puste iz zatvora ? Sta hoce ti Spanci jel su rekli da ce da ga puste ? Luka, drzi se, volimo te

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA