Teget odelo, crno-bele patike, a tek su mu čarape hit! Edi Rama ponovo u kombinaciji za padanje u nesvest (FOTO) (VIDEO)

On je svojim nekonvencionalnim stilom ponovo iznenadio sve prisutne državne zvaničnike u Skadru

  • 24

Prva sednica koju je Vlada Crne Gore organizovala sa nekom drugom zemljom, u ovom slučaju Albanijom, ostala je u senci zbog odevne kombinacije premijera te zemlje Edija Rame.

Edi Rama je nosio patike uz odelo na važnim događajima, a sada ima novi, omiljeni modni detalj (FOTO) (VIDEO)

On je svojim nekonvencionalnim stilom ponovo iznenadio sve prisutne državne zvaničnike u Skadru, gde je jutros počela zajednička sednica Vlada, posle čega je usledilo potpisivanje više sporazuma i konferencija za novinare.

Rama je pozirao u teget odelu, crnim sportskim patikama i zanimljivom kravatom sa početnim slovima države koju predstavlja "AL", ali su braon čarape u potpunosti "nadogradile" njegov poslovno-kežual stajling.

Ovo nije prvi put da je Rama pogrešio u odabiru garderobe Foto: gov.me/S. Matić

Inače, ovo nije prvi put da je Rama pogrešio u odabiru garderobe u odnosu na priliku i tako šokirao sve svojom ležernošću. Tako je u maju 2017. godine na neformalni sastanak lidera Zapadnog Balkana kod visoke predstavnice EU Federike Mogerini došao u trenerci i patikama.

Veliku pažnju privukao je u julu iste godine, kada se na Panelu civilnog društva u okviru Samita Berlinske inicijative u Trstu pojavio u belim "adidas" patikama i crnom odelu.

Šta li su mu Crnogorci rekli za stajling? Foto: gov.me/S. Matić

Ostaje da se vidi da li je ovo vrhunac njegove modne nonšalancije, kao i to kako su na njegovu pojavu reagovali Crnogorci.

Patike su ipak udobnije! Foto: gov.me/S. Matić
A nije da se ne stoji na ovakvim događajima Foto: gov.me/S. Matić
Premijeri Crne Gore i Albanije, Duško Marković i Edi Rama Foto: gov.me/S. Matić

Video pogledajte ovde:

(S.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA