Obrt u slučaju koji je skamenio Crnu Goru: Majka je kriva za smrt bebe nad kojom se iživljavao njen dečko, stezala joj vrat i tukla je pesnicama

Dečakova majka Jelena, kako se prvo sumnjalo, nije učinila ništa da nasilje nad svojim jednogodišnjim detetom spreči

  • 4

Tokom veštačenja u predmetu za ubistvo petnaestomesečnog deteta u Crnoj Gori uvrđeno je da je u zlostavljanju učestvovala i majka dečaka, Jelena Jovović, koja je sve vreme tvrdila da je dete ubio njen dečko!

Pavle, dečak od 15 meseci iz Podgorice, brutalno je pretučen početkom februara u kući gde je živeo s majkom i očuhom. Od posledica batina preminuo je dan kasnije u bolnici.

Zbog njegove smrti odmah su uhapšeni upravo očuh Nermin Šišić (28) iz Bosne i Hercegovine i majka deteta Jelena Jovović.

Slučaj koji je šokirao Crnu Goru: Ovo su monstrumi koji su osumnjičeni da su tukli bebu koja je na kraju umrla (FOTO)

Crnogorska policija sumnjala je da se Nermin Šišić brutalno iživljavao nad bebom, tukao ga je toliko da je dečaku stalo srce. Dečakova majka Jelena, kako se prvo sumnjalo, nije učinila ništa da nasilje nad svojim jednogodišnjim detetom spreči.

Foto: e-stock.us/Petar Jovanovic

Međutim veštačenje je otkrilo drugu priču - Nermin i Jelena dete su ubili zajednički!

Kako pišu crnogorske Vijesti iz tužilaštva je saopšteno da su njih dvoje prethodno zlostavljali dečaka između novembra 2017. i 4. februara 2018. godine.

- To su učinili tako što su dete u više navrata stezali u predelu vrata i ušnih školjki i udarali ga u predelu glave i lica, da bi u kući, 4. februara detetu zajednički zadali najmanje 15 udaraca pesnicama u predelu glave, nanoseći mu teške i po život opasne telesne povrede. Zbog tih povreda dete je preminulo 5. februara 2018. godine oko pet časova - saopštilo je tužilaštvo.

Jednoipogodišnji dečak je u bolnicu doveden sa teškim povredama glave, izbijenim zubićima, a lekari su ispitivali i da li dete ima unutrašnje povrede.

Primljen je bez srčanog ritma, ali su ga doktori reanimirali. Međutim, slabo srce bebe nije izdržalo monstruzno iživljavanje.

Kako stoji u optužnici, monstrumi su, dok su tukli dete, upalili usisivač kako bi prikrili dečakov plač od komšija.

Kobnog dana, nakon brutalnog iživljavanja nad dečakom, izveli su ga iz kuće, međutim kada su ih komšije primetile, rekli su da su krenuli u bolnicu jer je detetu pozlilo.

U pomoć im je priskočio komšija, koji ih je prevezao do bolnice.

U optužnici stoji i da su monstrumi nasmrt pretukli dečaka jer im je smetao njegov plač.

- Šišić se u početku normalno ponašao prema njenom detetu, posle čega je u novembru počeo da udara njenog sina, jer mu je smetalo što dete plače. Govorio je da plače iz hira i udarao ga je otvorenom šakom po ustima, stisnutim pesnicama u lice, čupao ga za uši. To se dešavalo koliko se seća, ne svaki dan, moguće na dva-tri dana, a dešavalo se da kada se vrati kući primeti modrice na detetu, na čelu - naveo je tužilac deo iskaza Jovovićeve.

Kako se nezvanično saznaje, tragično nastradali dečak je Jelenin sin iz prethodnog braka.

- Ova majka se tri puta udavala. Nesrećni dečak joj je treće dete. Ima starijeg sina i ćerku, a sin iz prvog braka joj živi kod oca - priča izvor upoznat sa slučajem.

Porodica iz pakla živela je tek poslednjih mesec dana u naselju Zabela u Podgorici, gde je dečak nasmrt pretučen. Nezvanično, Nermin Šišić koji se sumnjiči da je monstruozno ubio sina svoje nevenčane supruge poreklom je iz Tuzle, a tamošnja policija ga traži zbog sumnje da je počinio više krivičnih dela - od ubistva u pokušaju do teških krađa. Šišić je, navodno, uhapšen prošle godine zbog sumnje da je pucao u jednog mladića.

(Telegraf.rs/Vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mama3

    11. jul 2018 | 13:23

    Kamenovati na trgu!!!! Nek im narod sudi.

  • Hana

    11. jul 2018 | 12:19

    Anđele mali počivaj u miru a monstrume staviti u ćeliju s najgorim robijašima pa neka im oni sude

  • Srbin

    11. jul 2018 | 11:28

    Daj te ga kod mene u ćeliju..........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA