Kolinda deli dresove hrvatske reprezentacije u Briselu: Tramp poklon prihvatio sa oduševljenjem, Mej sa kiselim osmehom (FOTO)

Kolinda, koja je prethodna dva meča Hrvatske na Svetskom prvenstvu u fudbalu pratila sa stadiona, večeras neće moći da gleda polufinalnu utakmicu, jer će biti na radnoj večeri s predstavnicima NATO članica

  • 4

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović iskoristila je NATO samit u Briselu da svetskim zvaničnicima pokloni dresove hrvatske reprezentacije. Američki predsednik Donald Tramp nije mogao da sakrije oduševljenje poklonom.

Ona je samit u Briselu iskoristila da pokloni dresove hrvatske reprezentacije Trampu i premijerki Britanije Terezi Mej, a fotografije je odmah objavila na svom Tviter profilu.

Da li je Kolinda preterala sa slavljem u Rusiji? Hrvati su rekli svoje (VIDEO)

Sudeći prema fotografijama Trampa je ovaj potez predsednice Hrvatske oduševio, s obzirom da je sa širokim osmehom primio poklon.

I Tereza Mej se smejala ali "kiselo", a s obzirom da polufinalni meč igraju Hrvatska i Engleska, verovatno joj baš nije bilo pravo.

Kolinda, koja je prethodna dva meča Hrvatske na Svetskom prvenstvu u fudbalu pratila sa stadiona, večeras neće moći da gleda polufinalnu utakmicu, jer će biti na radnoj večeri s predstavnicima NATO članica.

Poručila je da će pronaći način da nosi nacionalne boje, a s Vatrenima će biti svim srcem.

- Mislim da ne bi bilo u redu da baš nosim dres, doduše biće sa mnom kraj mene, ali naći ću načina da pokažem kroz neki fizički element da smo s njima, u srcu, ovaj put ne na utakmici, ali da se vidimo u finalu - rekla je ona, prenosi Večernji list.

Kolinda je prvog dana samita nosila crveni sako i stavila svima do znanja za koga navija na Mundijalu u Rusiji.

Na Tviteru je objavila i fotografije sa ostalim svetskim zvaničnicima sa kojima je pričala u Briselu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • R line

    11. jul 2018 | 15:30

    Ona deli dresove a Putin ekonomske packe Hrvatima....

  • Ljubiša

    11. jul 2018 | 17:15

    Ona kako je počela poče će da deli i donji veš,uz malu nadoknadu u ''dobrotvorne svrhe''.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA