≫ 

Četiri srpske dame sa BG tablicama u ludilu Dubrovnika dok se slavi finale Svetskog prvenstva: "Nemojte da se bojite..." (FOTO)

Samo nam je jedan kreten nesto ružno dobacivao i pokazao srednji prst, kažu one

  • 44

Četiri vesele Srpkinje na ulicama Dubrovnika, u automobilu sa beogradskim tablicama, baš u vreme slavlja hrvatskog ulaska u finale Svetskog prvenstva u fudbalu. Svi elementi za katastrofu su tu, ali ipak, kao rezultat ovog čudnog miksa nastalo je nešto mnogo lepše.

Slavlje zbog ulaska Hrvatske u finale, Foto: Privatna arhiva

Miona Badžević Anđelković, M.T, S.P. i A.D. četiri drugarice, među kojima su dve beogradski di džejevi koji prave žurke po Dubrovniku.

Četiri lepe, mlade devojke zatekle su se u ovom hrvatskom gradu u danu kada je reprezentacija komšijske zemlje odnela pobedu nad Engleskom i plasirala se u finale najvećeg fudbalskog takmičenja na svetu.

Automobilom sa beogradskim tablicama našle su se usred gužve i opšteg veselja zbog pobede u polufinalu. Vozeći automobil na kome piše BG tik iznad glavne dubrovačke ulice devojke su ostvarile još bolji rezultat od pobedničke reprezentacije - samo jednom netolerantnom Hrvatu nije se svidelo njihovo prisustvo.

Devojke su se našle u Dubrovniku tokom velikog slavlja, Foto: Privatna arhiva

- Samo nam je jedan kreten nesto ružno dobacivao i pokazao srednji prst. Ovi ostali su svi bili u fazonu "jao, divno što ste iz Beograda" - pričaju one.

Iako su vozile auto sa BG tablicama nisu upale u probleme, Foto: Privatna arhiva

Da stvar bude zanimljivija, jedna Hrvatica čak im nije naplatila večeru za njih osmoro nakon što je Hrvatska pobedila.

Devojke su oduševljene prijemom u Dubrovniku, Foto: Privatna arhiva

- Dvojica na motoru su nam prišli i vozili pored nas sve vreme. Rekli su "devojke, nemojte da se bojite, mi nećemo dati da vas neko dira" - objašnjavaju one.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    12. jul 2018 | 20:29

    Lep dozivljaj,ipak mnogim Srbima je neko od najmilijih zavrsio u Jasenovcu ili po Hercegovackim jamama.....od bas Hrvata ! Pa zadnje imamo OLUJU etnicki genocid nad Srbima PROTERANO preko 500.000 iz dela tadasnje SFRJ a sadasnje Hrvatske MI SRBI NEMAMO POSTOVANJE PREMA PALIM SRBIMA KOJI SU DALI ZIVOTE ZA ODBRANU SRBIJE DA SE NEZABORAVI !

  • U ime nas.

    13. jul 2018 | 07:37

    Imam 15 godina i meni i mojim vrsnjacima je muka da citamo o tolikoj mrznji medju susedima. U ime svih vrsnjaka iz Hrvatske, Bosne, Hrvatske i Albanije koji rata nismo ni videli ali citajuci sportske vesti koje bi trebale biti samo sportske kao i komentari citalaca mi kao da smo u samom zaristu ratnih dejstava. U ime svih nas vrsnjaka iz Ex yu republika zelimo da se druzimo, posecujemo i u zdravom sportskom rivalitetu pratimo sva sportska desavanja. A vi stariji koji ste popili svu pamet ovog sveta vracate nas svojom mrznjom u vreme kada se nismo ni rodili.

  • Yastreb

    12. jul 2018 | 20:53

    Živo me interesuje da li bi se isto provela četiri momka u autu sa BG tablama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA