Emina prebačena u zatvor: Pre 2 dana je naletela autom na Miloša i njegovu verenicu, mladić od siline udarca na mestu ostao mrtav

Lekari se i dalje bore za život Miloševe verenice, Snežane

  • 2

Emini Adrović (30) iz Budve, ćerki vlasnika luksuznog hotela na Svetom Stefanu, određen je pritvor od 30 dana zbog sumnje da je u Bečićima izazvala tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo Miloš Vukomanović (25) iz Žitkovca kod Zvečana, dok je njegova verenica Snežana Rudinac (24) iz Kraljeva teško povređena

- Emina je ćerka bivšeg policajca koji je sagradio luksuzni hotel-dvorac na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Ona je završila slikarstvo u Firenci, a tokom leta je pomagala ocu u vođenju hotela u kojem ima svoj studio i drži školu crtanja. Na svom Fejsbuk profilu navela je i da je menadžer hotela - kaže izvor blizak istrazi.

Sine, nadali smo se tvojoj svadbi, a sada te majka prati na večni počinak: Posle Miloševe sahrane, porodice saznale da mu je verenica bila trudna?

Istražni sudija Osnovnog suda u Kotoru je na predog tužilaštva Emini Adrović odredio pritvor do 30 dana. Ona je saslušana u prisustvu advokata, a potom i prebačena u istražni zatvor u Spužu.

Foto: Facebook/Emina Adrovic

Nezvanično se šuška da je ćerka biznismena vozila brzinom od 120 km/h kada je, kako se sumnja, naletela na mladi par. Verenici su navodno pokušavali da pređu ulicu na pešačkom prelazu, koji više nije u funkciji, kada je na njih iz pravca Budve, sumnja se, naletela Emina.

Snežana i Miloš su se tada, prenose mediji, vraćali sa posla iz hotela u Bečićima. Bili su u uniformama kompanije i kada se dogodila stravična saobraćajna nesreća.

Miloš je sahranjen juče na lokalnom groblju u Žerovnici kod Zvečana, nakon što je njegovo telo dopremljeno iz Crne Gore. Prebačeno je u kuću u kojoj je živeo sa bratom i roditeljima.

Miloš i Snežana/ Foto: Facebook/Milos Vukomanovic

U vezi sa prebacivanjem njegovog tela bilo je velikih komplikacija, jer su vlastodršci lažne države Kosovo pravili problem zbog toga što je reč o "državljaninu Srbije". Tek po intervenciji srpskih vlasti, Miloševo telo dopremljeno je kod njegovih roditelja. Od njega su se juče oprostili roditelji, brat i mnogobrojni rođaci i prijatelji.

Miloševa verenica Snežana je u kritičnom stanju. Ona je smeštena u bolnici u Risnu i na intenzivnoj je nezi.

- Pacijentkinja ima povrede mozga, nagnječenje grudnog koša, kao i prelom natkolenice i potkolenice. Za sada nije moguća nijedna operacija zbog njenog stanja. Najveći problem stvara nagnječenje grudnog koša. Na kiseoniku je i ne može da komunicira - izjavio je juče neurohirurg iz te bolnice.

Njihova ljubav trajala je 4 godine/ Foto: Facebook/Milos Vukomanovic

Kako se saznaje, Snežani još nije saopštena tragična vest o smrti verenika.

VIDEO: Zoran Marjanović stigao kući, ćerka Jana mu skočila u zagrljaj

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Antibananadržave

    21. jul 2018 | 13:04

    U bunaru narednih 30 godina.

  • paja

    22. jul 2018 | 17:12

    Ma kakav dvorac hotel , pricate o hotelu koji je jedva napravio prije 20 i kusur godina i sad otac tajkun , otac ovo , otac ono . Kao da su bogatasi ne znam ni ja kakvi i sve ce izbrisat sto je cerka napravila - nece jer nisu to nikakvi mocnici svemoguci . Svako ce odgovarati za svoje postupke !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA