≫ 

Uz zvuke "Moje domovine" mladić iz Hrvatske bacio više od 25 tona lubenica (VIDEO)

On je svima poručio jednu stvar

  • 13

Jedan mladić iz Hrvatske objavio je na svom Fejsbuk profilu snimak sa polja na koje bacaju tone lubenice, jer, kako navodi u opisu, nemaju kome da ih prodaju.

Mladić Antonio Gvozdić je u opisu snimka napisao "gde pronaći volju za ostanak u ovoj državi i bavljenje poljoprivredom kada u 20. godini svoga života doživljavaš ovakve stvari?"

Zatvoren u vreći i okovan lancima Jane (64) plivao u Ohridskom jezeru tri sata: Oborio je svetski i Ginisov rekord (FOTO) (VIDEO)

Na snimku se vidi kako se iz kamiona bacaju lubenice na polje, a prema njegovim rečima, bacili su preko 25 tona ove p0slastice.

- Preko 25 tona lubenica danas smo morali da bacimo jer ih jednostvano nemamo kome prodati. U trgovačkim lancima se prodaju lubenice iz Maroka, Albanije, Grčke i ostalih zemalja. Razmislimo malo šta kupujemo, pa će i oni razmisliti šta će prodavati. Čitajmo deklaraciju proizvoda, kupujmo domaće proizvode jer je to jedini način za spas hrvatske poljoprivrede - poručio je on.

Dok lubenice ispadaju iz kamiona, na snimku se čuje melodija "Moja domovina".

VIDEO: Ova devojka lubenice koristi u sasvim drugačije svrhe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realista

    25. jul 2018 | 11:36

    Bolje da je odvezao te lubenice ispred nekog supermarketa gdje se prodaju uvozne lubenice i dijelio džaba svoje. Bar ni tako na neki način nekom pomogao a uvoznicima zapa za oko, ovako ništa.

  • Željko

    25. jul 2018 | 12:14

    Bolje da je zvao tompsona da mu peva, dok ih baca!

  • DDF

    25. jul 2018 | 11:02

    Razumem momka,greh je bacati hranu,mogao je barem pokloniti crvenom krstu ili sigurnim kucama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA