Pojavio se jezivi snimak nesreće u kojoj su poginule tri devojke iz BiH (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Pored vozača, nesreću je preživela samo jedna devojka, Ajla Oruč, čija je sestra podlegla povredama u bolnici

  • 4

Tri devojke - Ajla Ibrica (18), Nađa Neradin (17) i Lejla Oruč (17) izgubile su život u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila početkom jula, a koja je šokirala javnost u Bosni i Hercegovini i regiji. Nedavno se na društvenim mrežama pojavio i video snimak nesreća.

Devojke su poginule nakon što se BMW X5, kojim je upravljao njihov prijatelj Almir Ejubović (20), velikom brzinom zakucao u metalni stub na autoputu A-1 u Butilama. Kazaljka na luksuznom terencu, u kojem se nalazilo petoro mladih, zakucala se na 244 kilometra na sat.

>>> Ceo Balkan oplakuje tri devojke: Bile su nerazdvojne, poginule u BMW-u koji je vozio njihov drug (FOTO)

Iz smrskanog vozila koje se skoro prepolovilo, tela Ibrice i Neradin, koje su na mestu poginule, izvukli su vatrogasci, koji su morali da seku lim, a Lejla Oruč, koja je još davala znake života, prevezena je u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu. Nažalost, iste noći podlegla je povredama.

Vozač BMW-a Almir Ejubović zadobio je prelome pršljena lumbalnog dela kičme i nosne kosti te je zadržan na lečenju u Opštoj bolnici "Prim. dr. Abdulah Nakaš".

Policijskom istragom utvrđeno je da džip kojim je upravljao 20-godišnjak nije bio registrovan i da su se na vozilu nalazile različite tablice, koje mu svakako nisu pripadale.

Ajla Oruč, Lejlina sestra, preživela je nesreću.

VIDEO: Strašni sudar kod Borče, vatrogasci morali da intervenišu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wien

    25. jul 2018 | 20:16

    Draga djeco pa zasto brze od zivota....???...tuga....

  • 🎓🎓🎓

    25. jul 2018 | 18:23

    Strasno, mladost

  • duki

    27. jul 2018 | 20:35

    Sad mu treba staviti 40 godina zatvora sto je ubio tri mlada zivota!!! Neka se i drugi nauce iz toga pa da ostali pocnu brzinu shvatati ozbilnije!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA