Kolinda je izjavila saučešće povodom smrti Olivera Dragojevića, a zbog jedne neprimerene reči su svi počeli da je napadaju

"To samo idiot može reći...i ostati živ”, “Pa Kolinda šta ti pobogu znači ta konstatacija", neki su od komentara na društvenim mrežama

  • 7

Hrvatsku predsednicu napali su na društvenim mrežama zbog toga što je u izjavi saučešća povodom smrti pevača Olivera Dragojevića, posebno istakla njegovo dalmatinsko poreklo.

Naime, Kolinda Grabar Kitarović je napisala za Olivera da "premda (iako) je dalmatinskog porekla, bio je omiljen i slušan u svim delovima Hrvatske, a i šire, uključujući i udaljene delove sveta..."

Upravo to što je Kolinda navela na zaključak da neko ko je “dalmatinskog porekla” inače ne može biti “omiljen i slušan u svim delovima Hrvatske, a i šire” razbesnelo je mnoge na društvenim mrežama.

Sahrana Olivera Dragojevića u sredu na njegovoj rodnoj Korčuli

"To samo idiot može reći...i ostat živ.” i “Pa Kolinda šta ti pobogu znači ta konstatacija", " PREMDA je ova žena završila faks, nekako je uspjela ostati polupismena", "Premda je hrvatskog porekla, svuda radi protiv naših državnih interesa, radeći samoj sebi promociju i reklamu...", neki su od komentara sa društvenih mreža na spornu rečenicu u izjavi saučešća hrvatske predsednice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sudija

    30. jul 2018 | 23:47

    Ona previse cesto lupeta.

  • Lena

    31. jul 2018 | 09:42

    Cime vise ona moze iznenaditi??? Posle onog ponasanja na SP u Rusiji i ljubljenja pehara koji nosi protivnicki tim??? Nakon onog drpanja sa svim fudbalerima i svim prisutnima??? Sve drugo vise i nije za komentarisanje. Dzaba im drzava kad nisu normalni kao narod.

  • Daca

    30. jul 2018 | 22:28

    Lupila i ostala ziva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA