≫ 

Sprečeno krvoproliće u Rožaju: Deaktivirana bomba postavljena ispod automobila, sadržala je ogromnu količinu TNT-a i trebalo da je da bude aktivirana izdaleka

Improviozovanu eksplozivnu napravu deaktivirali su službenici crnogorske Grupe za antiterorističke preglede,

  • 3

Službenici Grupe za antiterorističke preglede iz Rožaja u Crnoj Gori su oko 10.45 sati deaktivirala eksplozivnu napravu postavljenu ispod vozila „Audi Q7“, koje koristi A.H, a koje se nalazilo u dvorištu njegove porodične kuće.

A. H. je na vozilu primetio sumnjivi predmet za koji je posumnjao da je eksplozivna naprava. Na lice mesta su odmah upućeni službenici Odeljenja bezbednosti Rožaje radi obezbeđivanja lica mesta do dolaska Grupe za antiterorističke preglede Sektora za obezbeđenje ličnosti i objekata.

Uklanjanje dve neeksplodirane bombe na gradilištu kod Ade Ciganlije nastaviće se sutra (FOTO SA LICA MESTA)

- Na licu mesta je izvršen uviđaj i tom prilikom je ustanovljeno da se radi o improvizovanoj eksplozivnoj napravi velike razorne moći, koja je sadržala veliku količinu TNT-a. Ova eksplozivna naprava je bila povezana sa elektronskom pločom na kojoj se nalazila SIM kartica, kao i detonatorska kapisla koja služi za aktiviranje eksplozivne naprave na daljinu - objašnjavaju u crnogorskom MUP-u.

Improvizovana eksplozivna naprava bila je zakačena ispod vozila.

Improviozovanu eksplozivnu napravu deaktivirali su službenici Grupe za antiterorističke preglede, čime su sprečene eventualne posledice koje su mogle nastati njenim aktiviranjem.

Svi izuzeti tragovi biće upućeni u Forenzički centar radi veštačenja. Biće preduzete i druge policijsko-tužilačke mere i radnje radi identifikovanja krivca.

VIDEO: Raznet pripadnik klana Luke Bojovića u automobilu na Autokomandi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    3. avgust 2018 | 19:56

    U milogori sukob vladinih i nevladinih organizacija

  • Rat i Mir

    3. avgust 2018 | 21:18

    Ako treba pomoci braci srbima u ovoj aparthejd dzavi prepunoj kriminala i politickog ugnjetavanje, u kojoj nema vesrke slobode, mislim da je vreme dizati glas!

  • Haila

    3. avgust 2018 | 21:15

    Nazalost,ovakvih i slicnih dogadjaja bit ce sve vise.Balkan poprima sve vise karakteristike Evropske Unije i Amerike. A sto kad mogu oni,sto nebi i mi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA