≫ 

Objavljen snimak spektakularne akcije u kojoj su uhapšeni Crnogorci sa 20 tona hašiša (VIDEO)

Italijanski mediji pišu da je brod sa drogom plovio pod zastavom Paname.

  • 3

Italijanska policija objavila je snimak međunarodne akcije u kojoj je na jednom brodu uhapšeno 11 Crnogoraca, koji su navodno pripadnici ozloglašenog Škaljarskog klana. U akciji je zaplenjeno 20 tona hašiša,  čija je vrednost procenjena na oko 200 miliona evra.

Provaljeni u "naučnoj ekspediciji": Crnogorci pokušali da prošvercuju ogromnu količinu hašiša brodom, pali u međunarodnoj akciji

Kako piše italijanski list, u akciji su uhapšeni: Marko Borozan, Uglješa Kovačević, Vladimir Živković, Srđan Matijević, Stanko Tomičić, Ljubomir Bakočević, Milan Kovačević, Dragoljub Mrgudović, Vladimir Lipovina, Božidar Barović i Velimir Latković.

Italijanski mediji pišu da je brod sa drogom plovio pod zastavom Paname.

Crnogorska policija zaplenila 20 tona hašiša koji na crnom tržištu vredi 65 miliona evra

Uhapšeni Crnogorci su, sumnja se, hašiš ukrcali po dolasku u Maroko, a brod koji je za Libiju prevozio drogu zaustavljen je u italijanskim teritorijalnim vodama.

- Prvo su otkrivene dve tone hašiša, a daljim detaljnim pretresom broda koji je trajao nekoliko dana otkriveno je još 18 tona. Ukupno je zaplenjeno 20 tona hašiša - istakao je Enis Baković, šef sektora Kriminalističke policije.

(Telegraf.rs/Vijesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klimt-Bec

    10. avgust 2018 | 13:53

    Cudo da nemaju Srpske Pasose??? Zna se da 90% kriminalaca Milogore poseduje Srpski Pasos, i zbog takvih olosa u citavom Svetu posteni gradjani iz Srbije budu tretirani kao kriminalci!!!

  • Bam bam

    10. avgust 2018 | 14:30

    Znači uskoro opet kokanja po beogradu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA