≫ 

Beograđanka napravila haos u sudnici u Kotoru: Napala sudiju koja je njenom dečku odredila kaznu

Navodno nezadovoljna zbog donete odluke, sutkinju je najpre verbalno, a zatim i fizički napala

  • 4

Sudija kotorskog Suda za prekršaje Jelena Stanišić napadnuta je juče na dužnosti u toku vođenja prekršajnog postupka protiv Stevana Prpe.

Krvava pucnjava oko ponoći u Bijelom Polju: Ubijen muškarac iz Srbobrana, Zemunac ranjen! Pronađen pištolj sa prigušivačem

Navodno nezadovoljna zbog donete odluke, nju je najpre verbalno, a zatim i fizički napala devojka osuđenog mladića, a teži incident je sprečila policija, pišu "Vijesti".

Iz Uprave policije danas su saopštili da su odmah reagovali po prijavi događaja i da je osumnjičena juče uhapšena.

"Kotorska policija juče je uhapsila S.V. (20) iz Beograda, zbog sumnje da je počinila krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. S.V. je, kako se sumnja, juče fizički napala sudiju J.S. u prostorijama suda. Sudija je o događaju obavestila OB Kotor nakon čega je policija odmah uhapsila S.V.

Kotor Foto: Wikimedia Commons/Ggia

S.V. je potom zadržana u policijskim prostorijama OB Kotor, nakon čega je, uz krivičnu prijavu, privedena državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, zbog osnovane sumnje da je počinila navedeno krivično delo", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Iz Suda za prekršaje u Budvi, u okviru kojeg radi odeljenje u Kotoru, osudili su događaj u prostorijama suda i pozvali nadležne da se protiv počinioca hitno sprovede postupak i da se po okončanju istog donese odluka, adekvatna težini nastalih posledica.

VIDEO: Bahati srpski klinac opet divlja drumovima

(Telegraf.rs/Vijesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    15. avgust 2018 | 16:08

    Sad ce pored decka u celiju

  • Aleks

    15. avgust 2018 | 15:45

    Sutkinja... wtf

  • mare

    22. avgust 2018 | 13:52

    Sve crna propaganda. prvo Amfilohije u sred sezone svjestava drazu. Pa irinej dodje da nam objasni da smo nacisti i hitlerovci usred sezone. pa ova lepotica- ove silikonuse i botoksuse se ne smeju suditi! Bolesnici, sud je institucija koja vas ne poznaje... Inace, istini za volju, sudije prekrsajci ne dozvoljavaju pricu. zamislite se koliko su ugrozena ljudska prava tim formalnim kaznama dje nemate prava price i zalbe. Mozda je Sara u pravu... Ali zle vrane prave javno sr..e radi satanizacije CG. Da se to normalno i profesionalno kaze svi bismo podrzali Sarin protest.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA