Roditelji terali decu da prose, a zatim im nije bilo dovoljno, pa su maloletne ćerke isterali na ulicu da se prostituišu

Psihički i fizički su maltretirali troje maloletne dece, a potom ih prisiljavali da prose, a devojčice su terali da se prostitušu

  • 1

U dnevnim policijskim biltenima može da se pročita o svakakvim vrstama kriminala, ali saopštenje MUP-a o događaju iz Kičeva, na zapadu Makedonije, izaziva gađenje i opravdani revolt ljudi koji traže da se dvoje nesavesnih i monstruoznih roditelja iz tog grada najoštrije kazne na dugogodišnje robije.

Nezapamćen užas u Velesu: Muškarac (29) četiri dana silovao maloletnicu

Naime, zbog sumnje da su počinili kažnjivo delo zapuštanje i maltretiranje deteta, spoljna kancelarija za kriminalističke poslove iz Kičeva, nadležnom Javnom tužilaštvu je podnela krivične prijave protiv Dž. M. (34) i S. M. (30) iz Kičeva.

- Tokom prošle i ove godine, prijavljeni su, sa namerom da steknu protivpravnu imovinsku korist, psihički i fizički maltretirali njihovo troje maloletne dece, a potom ih prisiljavali da izađu na ulice Kičeva i drugih gradova Makedonije da prose, a devojčice su terali da se prostitušu. Sa prijavljenima, kao i sa maloletnom decom je razgovarano u prisustvu roditelja i predstavnika Centra za socijalne poslove iz Kičeva - izjavio je portparol SUP Ohrid, Stefan Dimovski.

VIDEO: Decu u 90 odsto slučajeva seksualno zlostavljaju bliske osobe

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fidel

    16. avgust 2018 | 19:45

    Što ne objavite imena, ništa čudno za rome, to je kod njih normalno, strašno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA