Drama pritvorene Beograđanke se nastavlja: Sara briznula u plač kada je videla oca

- Ona se drži, ali je briznula u plač kada su je posetili. Naizgled je dobro... - priča Sarina majka Olivera

  • 22

Nastavlja se drama mlade Beograđanke Sare Vidak (20), kojoj je zbog sumnje da je počinila krivično delo napada na službeno lice sudija za istragu Osnovnog suda u Kotoru Špiro Pavićević, po zahtevu osnovnog državnog tužilaštva u ovom gradu, odredio pritvor do 30 dana, pišu Novosti.

Beograđanka uhapšena u Kotoru je iz ugledne porodice: Studira 2 fakulteta, poliglota je, a na more je došla da se oporavi posle bolesti (FOTO)

Sara se sumnjiči da je napala sudiju Suda za prekršaje u Kotoru Jelenu Stanišić.

Sara se sumnjiči da je napala sudiju Jelenu Stanišić, Foto: privatna arhiva

- Saru je danas posetio otac Aleksandar - kazala je Sarina majka Olivera Vidak Kovačević. - On je doleteo iz Turske gde radi kao pilot "Turkiš erlajnza". Sa njim je bila i moja sestra od tetke. Šta da vam kažem. Sara se drži, ali je briznula u plač kada su je posetili. Naizgled je dobro, ali... - priča sa mukom Olivera, koja nije mogla da dobije odobrenje istražnog sudije za posetu ćerki, jer je svedok u celom slučaju.

Beograđanka Sara Vidak ostaje u pritvoru od 30 dana u Crnoj Gori posle navodnog napada na sudiju

Da podsetimo, Sara je dospela u zatvor u Spužu, kada je sa svojim verenikom došla na suđenje zbog "češanja" automobilima na parkingu, u Sud za prekršaje u Kotoru, gde su kako tvrde dočekani na ponižavajući način od sudije Stanišić, koja ju je, kako tvrde ona i njena majka u jednom momentu uhvatila za ruku.

Sara je dospela u zatvor, posle "češanja" dva automobila na parkingu, Foto: Facebook/Vidak Saraa

Sara je upitala kako može to da čini, nakon čega je sudija pozvala sudsku stražu koja je uhapsila devojku, koja je privedene tužiocu, gde joj je tokom saslušanja pozlilo.

Potom je sprovedena u zatvor u Spužu, a za krivično delo za koje je osumnjičena preti joj kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

Vanraspravno veće Osnovnog suda u Kotoru odbilo je prigovor advokata Srđana Lješkovića na određivanje pritvora i zahtev za puštanje na slobodu Sare Vidak, o čijem slučaju je posle direktive šefa diplomatije Republike Srbije obaveštena Ambasada Srbije u Podgorici i konzul Zoran Dojčinović iz Konzulata Srbije u Herceg Novom, koji su u kontaktu i sa crnogorskim državnim organima.

VIDEO: Iz ovog srpskog zatvora nema bekstva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    21. avgust 2018 | 17:05

    Ma jel dete krivo il nije, postoji snimak? Braci svaka čast, uvek se trude na lep način da nam zavuku, a mi njima poklanjamo vodeće funkcije po gradovima, ne naplaćujemo studiranje,popunjavamo budžet... Ljudi, do kada ćemo biti krave muzare.. Nekada mi ih ja stvarno dosta

  • Zoran

    21. avgust 2018 | 18:15

    Da nije iz ugledne porodice niko nebi prstom mrdnuo.

  • PIXI

    21. avgust 2018 | 17:46

    Braco crnogorci,u bliskoj buducnosti bicete manjina u toj vasoj drzavi,necete moci bez albanaca i ostalih formirati ni kucni savet,srecno vam bilo junaci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA