Ova žena je polila govnima hrvatsku vladu, a sada je objasnila zbog čega (VIDEO)

Sudija je osudila na 10 dana zatvora, ali ona ne planira da stane sa "performansima"

  • 11

Novinarka i aktivistkinja Iva Anzulović, koja je u utorak bacila kofu sa izmetom na zgradu vlade Hrvatske, rekla je kako to nije učinila da bi skrenula pažnju na sebe, ali i da joj je jedan od vrhunaca dana bio kad ju je jedan gospodin nazvao i rekao da je zbog njenog jučerašnjeg poteza ushićen i srećan.

- Pre 27 godina naše kolege Lucić i Babić istražile su i objavile sve što se tiče korupcije i kriminala u našoj zemlji. Nakon toga su stigla dva telegrama na našu adresu u kojem aktuelni premijer i predsednik Sabora izražavaju saučešće zbog njihove smrti. Ja sam otišla pred HDZ i pitala ih da li oni pročitali o čemu su oni pisali? Oni su pisali upravo o vašoj stranci - rekla je ona okupljenim novinarima.

Žena bacila kofu izmeta na zgradu hrvatske vlade i poručila "gospodi" samo jedno (FOTO)

Ona je otkrila šta je rekla na sudu nakon što su je uhapsili zbog "performansa".

- Rekla sam im da sam tek počela sa fekalijama. Policijski službenici su dužni da rade svoj posao, a mi novinari smo dužni da im omogućimo da ga rade neometano i da im niko ne preti - rekla je ona.

Anzulović je ponovila kako "na ulici doslovno imamo ubice, silovatelje, profitere koji nisu procesuirani".

Ona je ukratko na svom Fejsbuk profilu opisala i jučerašnji dan. Rekla je kako je i policajci koji su je priveli i vodili njen slučaj, razumeju i da su s njom dogovorili sastanke na mesečnoj bazi ne bi li im prosleđivala svoje istražene informacije.

Rekla je kako u utorak celi dan nije ni jela ni pila, i da se odrekla prava na branioca i da ju je sudija, nakon presude od 10 dana zatvora, oslobodila sudskih troškova.

Iva je otkrila kako joj je jedan od vrhunaca dana bio kad ju je jedan gospodin nazvao i rekao da je zbog njenog jučerašnjeg poteza ushićen i srećan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr Vladimir

    22. avgust 2018 | 15:05

    Zena je rekla da je izvela performans, dakle ovo je u "lijepoj" umetnost, a realan zivot su one fine "domoljubne" ustase.

  • Kaljinka

    22. avgust 2018 | 15:11

    Trebalo bi da zbog gradjenja dobro-susedskih odnosa organizovati i poslati veliki kontingent kofa, da svi "kazu" sta zele. Ovo cime pune kofe kod njih ima na pretek.

  • srbbbbb

    22. avgust 2018 | 15:46

    Njima ne vredi ni cela septicka jama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA