≫ 

Jeziv snimak udesa u Bečićima gde je stradao mladić iz Srbije, a njegova verenica teško povređena (VIDEO)

Tužilaštvo je predložilo da se pregleda šest video snimaka s nadzornih kamera, a Televizija Vijesti je došla u posed jednog snimka

  • 62

Kotorsko osnovno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv Emine Adrović (23), zbog izazivanja saobraćajne nesreće u kojoj je 18. jula u Bečićima poginuo srpski državljanin Miloš Vukomanović, dok je njegova verenica Snežana Rudinac teško povređena.

Podignuta optužnica protiv Emine Adrović: Slikarka ostaje u pritvoru zbog nesreće u kojoj je pokosila verenike iz Srbije

O valjanosti optužnice raspravljaće se 28. avgusta. Tužilaštvo je predložilo da se pregleda šest video snimaka s nadzornih kamera, a Televizija Vijesti je došla u posed jednog snimka.

Mesto gde se tragedija dogodila, Foto: Nikola Tomić

U optužnici kotorskog tužilastva navodi se da je optužena Emina Adrović, 18 . jula, 45 minuta nakon ponoći u Bečićima, upravljala automobilom "audi", krećući se brzinom od 60 kilometara na sat, na deonici gde je ograničenje 50 kilometara na sat.

Snežana se na trenutak probudila iz kome, pitala za Miloša i opet zatvorila oči: Očajnička borba za život devojke pregažene u Bečićima (FOTO)

Iako je bila svesna da može počiniti krivično delo, olako je držala da do toga neće doći ili da će to moći sprečiti, piše pored ostalog u optužnici, prenose Vijesti. Nailazeći na raskrsnicu i pešački prelaz na kom su bili Vukomanović i Rudinac, optužena nije prikočila već je prednjim delom automobila udarila u njih.

Vukomanović je zadobio smrtonosne povrede od kojih je ubrzo preminuo dok je Rudinac teško povređena i do danas je u komi. Optužena je uhapšena dva sata nakon nesreće, a njen advokat Zdravko Begović podseća kako se branila pred tužiocem.

Reči oca mladića poginulog u Bečićima kidaju srce kao oštrica noža: "Ako je istina da je Snežana trudna, ostaće mi baar nešto posle sina"

Miloš i Snežana, Foto: Facebook/Snežana Rudinac

"VOZILA MALOM BRZINOM, NEOČEKIVANO DVOJE PEŠAKA SE VRATILO"...

- Da je vozila relativno malom brzinom, negde u granicama dozvoljenog negde oko 50 km na sat. Da je u trenutku dolaska na lice mesta njena saobraćajna traka bila slobodna i da je krenula tom saobraćajnom trakom, da bi se u jednom trenutku iznenanada neočekivano gotovo neverovatno dvoje pešaka vratilo trčećim korakom nazad i ona nije imala drugog izbora, došlo je do fizičkog kontakta - rekao je Begović.

Nakon podizanja optužnice Emini Adrović je produžen pritvor zbog opasnosti od bekstva. Begović će nastojati da se njegova branjenica u daljem postupku brani sa slobode.

Emina Adrović, Foto: Facebook/Emina Adrovic

- Ili žalbom na rešenje o određivanju pritvora ili predlogom za određivanje jemstva, ali ne bih sad o tome da pričam - kazao je Begović.

Šta se tačno dogodilo u noći 18. jula, sud bi trebalo da utvrditi na osnovu iskaza kako optužene Adrović tako i oštećene Rudinac, ali i veštaka koji su predloženi optužnicom.

U nastavku pogledajte snimak udesa:

VIDEO Udes na Tošinom bunaru, muškarac leži na ulici:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @@@

    22. avgust 2018 | 21:58

    Strašno za sve ali i oni nasred ulice pa napred pa nazad.....užas

  • tiko

    22. avgust 2018 | 22:46

    moze I snimak da se vrati u nazad tako da izgleda da se oni vracaju, danas se kompjuterima mogu montirati i lazirati nezamislive stvari. Ko garantuje da je snimak originalan i da mozda nije putem tehnologije izmenjeno. Zasto bi se iko vracao u nazad, i to bas obadvoje idu unazad ravnomerno, mislim da autenticnost snimka moze biti diskutabilna ali pare uvek mogu pobediti razum, logiku i istinu. Kako se snimak nije prije pojavio, malo je sve cudno sa ovim snimkom

  • Realno

    22. avgust 2018 | 22:09

    Vozač nije kriv. Izlaziš iz krivine i vidiš pešake kako prelaze ulicu i odjednom se vraćaju u tvoju traku. Baš je teško odreagovati u ovakvoj situaciji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA