≫ 

Brat joj je sahranjen, ona još ne zna da je poginuo, a bili su nerazdvojni: Lekari se bore za život mališanke kojoj je izgorelo 70 odsto tela

Kobnog dana vozili su se kajakom na reci Trebižat, a nakon toga su došli na vidikovac blizu kog je bila i pruga gde su doživeli nesreću

  • 1

Zagrebački lekari čine nadljudske napore da bi spasili život devojčici Emi K. (12), koja je državljanka Kanade, nakon što je 19. avgusta zadobila teške opekotine od strujnog udara u mestu Stijene kraj Čapljine u Bosni i Hercegovini, piše avaz.ba.

Dve osobe poginule u Hrvatskoj kad je voz naleteo na njih (VIDEO)

Njen brat Din (15) je preminuo u mostarskoj bolnici nedugo nakon nesreće.

Din i Ema su provodili letnje praznike kod bake i dede u Hercegovini. Kobnog dana vozili su se kajakom na reci Trebižat, a nakon toga su došli na vidikovac blizu kog je bila i pruga gde su doživeli nesreću.

DIN PREMINUO U BOLNICI U MOSTARU

Odmah su prevezeni u bolnicu u Mostar u kojoj je dečak i preminuo. Ema je i dalje u kritičnom stanju, a opekotine su zahvatile čak 70 posto njenog tela. I dalje ne zna da njenog brata više nema, a bili su nerazdvojni. Ona je prebačena u Zagreb, ali se i dalje bori za svoj život.

Na stranici GoFundMe otvoren je račun za donacije porodici dece.

Porodica želi Emu da odvede u Kanadu, a Din je sahranjen u petak u Trebižatu.

VIDEO: Stravična nesreća! Autobus pun ljudi se prevrnuo, putnici ispadali kroz prozore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Renata

    25. avgust 2018 | 20:30

    Tako malu decu pustiti da se voze kajakomje nerazumno.A onda tragedija od struje.Sigurno se peli na vagone. Kad ce svoj deci objasniti koliko je to opasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA