Okršaj Srba u Kotoru: Posle svađe, muškarac zgrabio sekiru i poznaniku razbio lobanju

Mlađi muškarac zadobio je teške telesne povrede opasne po život

  • 12

Kotorska policija u nedelju je oko 21 sat uhapsila M.R. (51) iz Srbije sa boravkom u Kotoru zbog sumnje da je pokušao da ubije M.P. (38) takođe iz Srbije sa boravkom u Tivtu.

>>> Incident u piceriji: Srpski sveštenik flašom razbio glavu Budvaninu

- M.R. je, kako se sumnja, ovo krivično delo počinio u nedelju oko 17 časova, na način što je nakon kraće verbalne rasprave sa M.P, uzeo drvenu dršku od sekire i dva puta udario M.P. u predelu glave. M.P. je tom prilikom zadobio teške telesne povrede opasne po život u vidu frakture lobanje. M.P. je hospitalizovan i nalazi se na bolničkom lečenju - navodi se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je o događaju obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se M.R. uhapsi i da se privede uz krivčnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo.

(Telegraf.rs/Vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana Bakov

    3. septembar 2018 | 15:00

    Dajte ime i prezime pa tek onda da komentarisemo.Ovi montegrini nesto u zadnje vreme imaju halucinacije,I medvda da vide rekli bi eno Srbina u manitu rupu dodje.

  • Crnogorac

    3. septembar 2018 | 14:41

    Ne daj boze da je ovaj drvosjeca crnogorac.. ne bi nas ni more jadransko opralo ni Nato odbranio! Svi mediji bi okarakterisali kao napad na Srbe.. toliko o medijima i o kreiranju javnog misljenja! Nadam se da ce se covjek brzo oporaviti!

  • Biljana NK

    3. septembar 2018 | 20:03

    Nijesu trebali da ga hapse , opet će biti hapšenje na nacionalnoj osnovi .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA