≫ 

"Podaviću vas k'o piliće": Muškarac pretio Sanaderovoj ćerki na Instagramu, bivši premijer podneo prijavu

Osumnjičeni je Petri Sanader poslao dve poruke sa svog Instagram profila

  • 0

Ivo Sanader podneo je krivičnu prijavu policiji u Crikvenici zbog pretnji njegovoj ćerki Petri na Instagramu.

Prijavio je 36-godišnjeg Crikveničanina jer je u vremenskom razdoblju od sredine jula do 30. avgusta ove godine u dva navrata njegovoj ćerki uputio objave s fotografijama i porukama zastrašujućeg sadržaja, javlja Novi list.

Bivša premijerka Hrvatske progovorila o svom tužnom prvom danu škole: "Rugali su mi se što nemam oca i tukli me" (FOTO)

Vedran L. iz Crikvenice priveden je u istražni centar Županijskog suda dežurnom sudiji istrage pod sumnjom da je počinio krivično delo pretnje. Opštinsko državno tužilaštvo otvorilo je istragu protiv njega zbog pretnji bivšem premijeru Ivi Sanaderu, odnosno članovima njegove porodice, a najviše ćerki Petri.

"PODAVIĆU VAS K'O PILIĆE"

Nakon ispitivanja, predložen je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja dela, ali sudija mu nije već odredio zatvor. Umesto toga, odredio mu je meru opreza i zabranu kontaktiranja putem Instagrama s oštećenom Petrom Sanader.

Osumnjičeni je Petri Sanader poslao dve poruke sa svog Instagram profila.

- Pozdravi se sa sestrom i majkom. Podaviću vas k'o piliće. Celu familiju ću pobiti. Celo selo zapaliću", napisao je u prvoj pretnji, koju je i priznao.

"UBIĆU TI I MAJKU I OCA LOPOVA"

- Još jedna stvar, da ne misliš da te od mene mogu zaštititi glupi hrvatski policajci. Pratim ti kretanje već duže vreme i uskoro ideš svome kraju - poslao je u drugoj poruci i nastavio da preti klanjem i unakaženjem tela. Rekao joj je da će takva postići "planetarni uspeh".

- I na tvoju ću kuću baciti šest bombi, ubiću ti i majku i oca lopova. Ja sam čovek od reči i iznad zakona - napisao je u drugoj pretnji koju ne priznaje.

VIDEO: Zlostavljači ucenjuju decu, a njihove najgore pretnje na kraju se obistine

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA