Tetovirani, nabildovani policajac pucao muškarcu u glavu, pa ga zapalio: Ovako svirep zločin šokirao je Makedonce (FOTO)

Telo ubijenog je bilo delimično izgorelo, uglavnom glava, ali je lice bilo prepoznatljivo

  • 6

Policajac iz Bitolja je izvršio svirepo ubistvo koje se sinoć dogodilo blizu sela Belovodica kod Prilepa, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Makedonije.

Prema informaciji MUP, oroz na pištolju je povukao Enver Toska ( 23 ), koji je tri godine radio kao policajac u SUP Bitolj.

Sin ubio majku, telo isekao na komade i zakopao na više lokacija: Zločin toliko jeziv, kakav Bosna ne pamti

On je uhapšen i u policijskoj stanici je priznao zločin. Portparol makedonskog MUP Toni Angelovski je medijima izjavio da je noćas oko dva sata priveden E.T. (24) i da je u "potpunosti priznao zločin i objasnio način na koji je izvršio ubistvo".

Policajac Enver Toska ima prepoznatljive tetovaže Foto: Facebook

Ubijeni je identifikovan kao Alili Bekir ( 36 ) iz Bitolja. On je bio vlasnik jedne prodavnice, a nezvanično, policajac je u njega pucao jer mu je dugovao veću sumu novca.

Prema informaciji iz policije, zločin se dogodio juče oko 16,30 časova na putu za prilepsko selo Belovodice, a noćas je otkriven počinilac svirepog ubistva.

Policajac iz SUP Bitolj, E.T, rođen 1995. godine je priznao ubistvo i sada se nalazi na ispitivanju u prilepskoj policiji, potvrdila je Marijana Ilievska, tužilac u prilepskom javnom tužilaštvu.

Ovaj zločin tužilaštvo je okarakterisalo kao svirepo ubistvo, a za to je imalo debele razloge.

- Telo ubijenog je bilo delimično izgorelo, uglavnom glava, ali je lice bilo prepoznatljivo. Kod sebe je imalo dokumente za identifikaciju, a radi se o B.A. ( 36 ) iz Bitolja.

Enver je izgleda najviše vremena provodio u teretani Foto: Facebook

Pored tela su pronađeni tragovi dva automobila, od kojih je jedan, najverovatnije golf, sa bitoljskim registarskim tablicama. Oko tela su pronađene četiri čure i jedno zrno, najverovatnije iz pištolja, koje treba da utvrdi veštačenje.

Ubistvo je izvršeno na svirep način. Naređena je obdukcija, izjavila je Ilievska. Malobrojni žitelji prilepskog sela Belovodica kažu da ništa nisu videli. Jednino je Blaga Micevska ( 51 ) za lokalne medije izjavila da je njen suprug čuo samo pucnjeve.

- Moj domaćin je pet – šest puta čuo pucanje. Izgledalo je kao da dolazi iz pištolja, ali drugo ne znam. Bio je sa kravama na ispaši, a potom se vratio kući. Ja i sin ništa ne znamo, ali kada smo se vraćali u selo bilo je puno automobila i policajaca, rekla je Blaga Micevska. (D.J.)

VIDEO: Uhapšene dve osobe zbog ubistva u Kruševcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA